![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Ja bym proponował jeszcze zaznaczanie hodowli NON FCI jeżeli takie są na wolfdogu zarejestrowane z wyjaśnieniem co to oznacza i jakie są konsekwencje kupna psa z takowej hodowli.
![]() |
#2 |
|
![]()
Ja mam jeszcze takie pytanie . Hodowcy maja takie obwarowania żeby ogłosić się ze szczeniętami. I moje pytanie brzmi - co z miotami, które urodziły się przez przypadek upss i się urodziło. Może w bazie niema reklamy , a co z reklamą na forum.
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Jak to co? Jak ktoś cwany to pod osłoną tematu zareklamuje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
(robimy offa
![]() ![]() Można oczywiście ścigać Adminów ale co to da? Informacja już poszła, przechwycili ci- co z przyczajki podczytali i reklama zadziałała.. W takim przypadku usuwanie jest bez sensu, bo po pierwsze:i tak to nic nie zmieni, po drugie: usuwasz tez całą otoczkę, komentarze i stanowisko tych uczciwych. Nie wyplenisz cwaniactwa... niestety ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
W nowej bazie pojawi sie oczywiscie to co chciales, czyli taka dodatkowa informacja u hodowcy. A nawet wiecej - u psow, ktore nie maja pelnych rodowodow (sa takimi wlasnie "dorabianymi" wilczakami) lub w ktorych rodowodach sa udowodnione "lewe" CzW zostana specjalnie oznaczone w bazie danych z prosba, aby tych psow nie uzywac do hodowli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Pierwszy miot Paula (hodowla 'Pacino') byl juz nawet zarejestrowany przez Kennel Club w 2003 i dopiero po tym jak rozpetala sie woljna z DEFRA rejestracje te zostaly cofniete. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Czekaj, nie wiem, czy mowimy o tej samej hodowli...
![]() Ta, ktora "miesza" na forum (miksy i te sprawy) to Paul i hodowla Pacino. W UK jest jeszcze kilku "hodofcow", ale na tych nie warto nawet zwracac uwagi... Wolfzone hoduje co prawda rowniez Inuity (jako 'Shoshone kennel'), ale jesli chodzi o same CzW to stosuja sie do zasad - to jedyne przebadane CzW w UK, staraja sie tez o uznanie rasy i jej rejestracje. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|