![]() |
![]() |
|
Výstavy psů Naše úspěchy na výstavách, jak ČSV připravit na výstavu, jak ho vystavovat... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Snažím se nějaké extra zábava pro všechny, kteří přichází do worlddogshow 2010 v Dánsku a chtějí slyšet, jestli někdo bude mít zájem?
Givskud-Zoo je velmi velký Zoo / safaripark, který je umístěn asi 50 km od worlddogshow a je zde možnost získat exkluzivní "setkání" s vlky po Zoo / park je uzavřen, ve středu se vlci oblast je malý "dům", s veranda / veranda, kde je personál připraví večeři / oběd pro ty, kteří mají zájem na "jíst s vlky" a ve stejné době získat nějaké informace (v angličtině a / nebo němčina) s vlky denních činností, štěňátka, chov program, a tak dále ... je dovoleno, aby svého psa (y) na "jíst s vlky", v Zoo / safaripark je možné řídit zhruba vlastním vozem nebo ve safaribuss s průvodcem (stejně jako v reálném safari) do meeet všechny zvířat se blíží a více či méně volné, některé objekty musíte dostat ven z auta vidět zvířata v jejich pera / inclosements. Takže bych doporučit, aby se "včasné" a přijmout safari do políbit ani vlastní auto a kolem 18:00 přišel a "jíst s vlky". ... kromě zoo / safaripark je ubytovna, kde je možné přenocovat s vašimi psy. Prosím, dejte mi nějaké náměty na to, tak jsem vědět, jestli mám zařídit takové události ... no struny připojena ještě! zatím je to jen dotaz, zda by mohla mít zájem? V worlddogshow bude 24.6.2010 (pro CSW) všech plemen 24.-27.6.2010 a já jsem chtěla nechat "jíst s vlky" o den dříve (23.6.2010). http://www.givskudzoo.dk/ Děkuji předem a promiň za špatný překlad. |
![]() |
![]() |
|
|