![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Nowa moda chyba nastała i po wystawach cisza zaległa a ja sobie pooglądałam na dogo foty, na których dzielnie walczy Gia z Młodą Traktorzystką- tym razem w innej roli
![]() Gratki za odwagę bo wystep przy takiej publice to jednak stresik ![]() Acha i pytanie: kto sie wystawiał w damskiej klasie szczeniąt w Raciborzu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
K-Lee Family
|
![]()
No właśnie Gaga, zarzuciłabyś linka, bo ja sama nie wiem o co chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Już się robi miłe Panie
![]() zdjęcia autorstwa "beatkacg" z dogomanii: ![]() ![]() ![]() śmieli Was uciąć ale resztę przodu mozna wywnioskować po tyle ![]() ![]() ![]() ![]() te zdjęcia sa autorstwa "Paula&Goofi" a reszta jeszcze tu :http://www.dogomania.pl/forum/f539/m...l#post12495516
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 22-06-2009 at 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
K-Lee Family
|
![]()
Aaaa bardzo dziękuję
![]() Fajne są takie pokazy, to były nasze trzecie ![]() Mam jeszcze zdjęcia z zawodów frisbee, postaram się je Wam pokazać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
pewnie, że fajne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
K-Lee Family
|
![]()
K-lee pracuje z innymi psami, może nie jest w tym najlepsza, ale lubi to i świetnie się bawimy a przy okazji wysilamy móżdżki
![]() Dziś K-lee grała w filmie ![]() ![]() Na tych pokazach wszystkie pieski były ze Szczecina, tylko K-lee i OB Tervueren z dziewczyną w pomarańczowej koszulce z naszej szkoły we Wrocławiu. W piątek dołączyłyśmy do grupy, żeby przećwiczyć układ, a w sobotę i niedzielę go prezentowałyśmy ![]() ![]() Last edited by Gia; 22-06-2009 at 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]()
E tam do galerii.. trza było tutaj pokazać
![]() Filmowe też pokaz jak będziesz miała ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() No a ja zawsze mówię, że dla mnie jakość pracy to jakość porozumienia w parze a nie milimetry w górę czy w bok. Pisałam ale powtórzę: fajną macie grupę i pokazujcie się jak najczęściej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
K-Lee Family
|
![]()
Jeszcze raz dzięki
![]() Jak załadują się w galerii to wgram je tutaj, bo inaczej nie potrafię ich wkleić ![]() Na Kalince jakoś tłumy nie robią specjalnego wrażenia, ale mam wrażenie, że w takich sytuacjach sucz przechodzi pełną mobilizację, bo zawsze w takiej sytuacji robi lepiej coś, nad czym dopiero pracujemy ![]() Dziś w filmie, mogłyśmy przećwiczyć komendę "pac" - czyli "zdechł pies", której uczymy się od czwartku ![]() ![]() Ja za to mogę nie karmić suki przez tydzień, bo jej zadaniem było wskoczyć na wysoki stół i pożreć wielki tort, a do tego udawać groźną. I gdy operator kamery zbliżał się do jedzącej na stole tort K-lee, sucz położyła uszy na boki, załamała je i zaczęła cudnie warczeć... jak się okazało nie na operatora, ale na psa który nam wtargnął na plan, bo wyczuł cieczkę, ale reżyser był zachwycony ![]() Mogłabym tak całymi dniami robić "coś" z psem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wilkokłak
|
![]()
Dzięki Gaga!
![]() I wielkie brawa dla K-lee i Ewy. W ogóle to bardzo fajna inicjatywa takie pokazy w trakcie wystawy. I jaka grupa musi być zgrana i w miarę równa, że się tak wyrażę. Super, że ludzie dają się na to namówić. ![]() A te pożeranie tortu przed kamerą to do jakiejś reklamy, komedii, czy do czego? Super w ogóle! Jakie zgranie w czasie - ten pies na planie! ![]() Tylko, kurcze, potem trzeba jakoś wytłumaczyć aktorce, że to tylko na planie filmowym tak można. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
K-Lee Family
|
![]()
Film ma jechać na jakiś festiwal, bo to debiut reżyserski
![]() Zdjęć nadal nie ma w galerii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Wracając do pytania z pierwszego postu o wystawiana w Raciborzu sunię w klasie szczeniąt, mamy już odpowiedź: http://www.wolfdog.org/pol/dbase/d11295.html
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wilkokłak
|
![]()
I znowu dzięki Gaga.
![]() No proszę, tego bym się raczej nie spodziewała, prędzej stawiałabym na którąś braterską F-kę. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
Czasem południowi sąsiedzi wpadają do nas na wystawy- szkoda tylko, że najczęściej na krajówki i wybitnie na południu Polski;/ Byłoby znacznie ciekawiej gdyby stawka była urozmaicona czeweczkami spoza Pl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wilkokłak
|
![]()
Hehe, Ustroń jeszcze bardziej na południu leży, może będzie nam dane spotkać się z kimś spoza południowej granicy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
K-Lee Family
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
K-Lee Family
|
![]()
Reszta w galerii
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
Gia- wieeelkie słowa podziwu, naprawdę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
A mówili, że wilczaki za talerzykiem nie latają, a latają i to jak ładnie.
![]()
![]() |
#20 |
K-Lee Family
|
![]()
Żaneta kiedyś coś mi się obiło o uszy, że Baaj też lata za talerzykiem?? ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
|