![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Wszystkich milosnikow wilczakow zapraszami juz na IV klubowa wystawe CSV na Litwie.
W ten sam weekend odbedzie sie 3 wystawy ( 2 krajowe i 1 klubowa wystawa) bonitacja i SVP (bieg na 40-70-100 km) z mozliwoscia dostac tytul CACT. Wieciej info na [email protected] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Kto nie ma jeszcze planow na ten weekend to polecam...
![]() Ja niestety zawsze ladowalam sie tam albo gdy padal snieg, albo gdy padal deszcz...i zawsze mowilam, ze kiedys sobie odbije w "lecie". Teraz jest taka szansa... ![]()
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Margo, lato polecam ! Mieliśmy przyjemność pobyć trochę w sierpniu i jest to super sprawa!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
My prawdopodobnie będziemy, jeśli nic nam nie skomplikuje planów. Mam nadzieję, że reprezentacja z Polski będzie liczna :-) Zdaje się, ze termin pokrywa się z europejską wystawą wilczaków na Słowacji. Ze swojej strony mogę jedynie zapewnić, że Litwa jest warta grzechu, a ludzie naprawdę potrafią zaskoczyć swoją gościnnością.
Margo, czy to znaczy, że spotkamy się w tym roku na Litwie? Będziesz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ale chyba to nie robi problemow- kto chce pojedzie na SK a ktos na LT. i UWAGA pierwsze zgloszenie na 2 x CAC koncza sie jutro. na klubowa macie jescze czas ![]() czekami p.s. info o spotkaniu i co trzeba miec bedzie troszeczke poznej ![]() Last edited by wolfin; 28-02-2010 at 18:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Hotel kochajacy psy
![]() CENTRE HOTEL Savanoriu pr. 66 / Zemaiciu g. 31 LT- 44175, Kaunas Tel.: +370 37 32 14 18 Faks.: +370 37 32 14 18 Mob. tel. +370 687 991 21 El. Pastas: [email protected]; |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|