![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Buuuu, to ja niestety nie mogę się wybrać bo Oskar bywa ostentacyjnie nieszczęśliwy!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Gwarantuję, że są takie chwile, że nie znialazłoby się psa nieszczęśliwszego od Oskara. Codzienne rytualne " pa pa " powoduje zwichnięcie uszu, przerażony wzrok, zrezygnowanie z leżenia na łóżku i wciśnięcie się w najciaśniejszy kąt, a na koniec głośne i wyraźne wzdychnięcie. Serce się kroi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Dla nas powiadasz??? Hmmm...Cheitan dopiero po drugim szczepieniu....poszlabym , czemu nie ale:
1. nie lubie takich spedow, na ktorych z pewnoscia bedzi ekilka fatalnie wychowanych psow 2 niby dla mlodego fajna okazja ale boje sie przeginac.....psy pojedynczo to jakas kontrola, w grupie - nie bardzo ![]() Gdyby to bylo miesiac pozniej to co innego. Na Pola bedziemy jezdzic regularnie, wiem ze spotykaja sie tan listowicze z listy "z psem", bedzie okazja, Ale fajnie by bylo gdyby sie zjawily tam jakies dorosle CzW ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Nie wiem- zobaczymy.... Biorac pod uwage, ze Cheitan jest juz na iich liscie psich gwiazd - powinni do mnie zadzwonic i poprosic nas na specjalne zdjecia, nieprawda? ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() A na Polach tlum bywa non-stop wiec jakby co-nadrobimy, zreszta i tak tam bedziemy bywac. Zobaczymy w niedziele ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|