![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Witam
Chciałem sie podzielic z Wami dziwnymi zachowaniami malego wyjca Pies chyba strasznie sie ze mna zrzyl. Chodzi za mna krok w krok kiedy jestem w kuchni kladzie sie tuz obok mnie glowe trzymajac na mojej stopie kiedy ide do lazienki i zamykam drzwi mometalnie staje po drugiej stronie barykady i piszcy aby go wpuscic. Niie jest wstanie zostac w domu bo zaplacze sie na smierc wiec chodzimy razem do pracy gdzie przy okazji socjalizuje sie z innymi ludzmi(w pracy rowniez nie opuszcza mnie na krok) I wszystko jest OK jednak dzieje sie cos dziwnego kiedy zostawiam go w domu(pod opieka) kiedy wracam pies nadwet nie podchodzi do drzwi juz nie wspomne ze nie zamerda ogonem POPROSTU NIE WITA SIE ZE MNA! To samo ma miejsce w pracy. Jesli ja jestem w domu i ktos przydzie mometalnie jest pod drzwiami i cieszy sie jak wariat jak ktos przyjdzie w pracy to samo.Wiec tweirdze ze pies to dziwny a mam doswiadczenie ze zwirzyncem moje poprzednie psy nawet kiedy wychodzilem na 5 minut to po powrocie chcialy oszalec z radosci. Czy mieliscie podobne zachowania Waszych pupili w ich mlodosci? Nie ukrywam jest to dla mnie przykre to ja go karmie biore na spacery traktuje b.dobrze scieram po jego toalecie a tu takie odwzajemnienie to naprawde przykre! No to tyle a Szaman juz umie siadac i od dzis oficjalnie wychodzi na pole! Pozdrawiam Irek i dziwny wyjacy szaman! |
![]() |
![]() |
|
|