![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Właśnie odnalazłam moje archiwalne zdjęcie wilczaka...
A zdjęcie to jest dla mnie dość ważne, gdyż przedstawia PIERWSZEGO wilczaka, jakiego zobaczyłam ![]() I tak oto data 11 maja 2002r. odmieniła moje życie, gdyż od tego właśnie dnia bez reszty zatraciłam się w miłości do wilczaków ![]() Ktoś poznaje co to za psina, zrobiła na mnie takie wrażenie? ![]() ![]() Dla ułatwienia powtarzam datę i miejsce wystawy: Kielce, 11.05.2002r. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Czasem nie ona http://www.wolfdog.org/site/pl/dbase/d/3552#?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
W wykazie w ogóle nie ma tej wystawy. Nawet nie wiedziałam, że kiedyś była w maju wystawa kielecka, teraz jest przecież w listopadzie.
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
No, też się zastanawiałam, czy miałam dobrze ustawioną datę w aparacie, bo od ładnych kilku lat Kielecka wystawa jest w listopadzie...ale na zdjęciu wyraźnie widać, że jest wiosna/lato, więc raczej się nie pomyliłam
![]() A Kielce to są na miliard procent, bo ja nigdy nigdzie poza Kielcami na żadnej wystawie nie byłam ![]() (Pomijając tegoroczny Kraków ![]() Także data się chyba zgadza jednak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
K-Lee Family
|
![]()
Może ona była towarzysko? Nie było jeszcze klasy baby, a szczenięta od 5 miesiąca życia. A ona tak na granicy klasy szczeniąt, więc może nie była nawet zgłoszona?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
rok i dwa pozniej byla w maju
![]() |
![]() |
![]() |