![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Proponuje dla rownowagi skompletowac liste tego co wilczakom zawdzieczamy, nie bojcie sie swoich uczuc, piszcie smialo
![]() Dzieki wilczakom mam wiec: 1. Wiernego towarzysza ![]() 2. Kogos kto slucha i nie komentuje ![]() 3. Codzienne spacery 4. Naprawiony i czasem nawet uzywany rower 5. Pojemny samochod 6. Aparat cyfrowy 7. Strone www 8. Umiem (troche) robic i obslugiwac strony www 9. Duzo wycieczek weekendowych 10. Mam na co wydawac kase ![]() ![]() 11. Mase nowych znajomych a nawet bliskich znajomych 12. Wspaniala pasje 13. Mam obronce i przyjaciela Na poczatek szczesliwa 13. kto da wiecej? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Czasami drapiesz moją twarz
Czasami z pasją gryziesz moją dłoń Czasami demolujesz dom Czasami mnie nie słuchasz idziesz drogą swą A kiedy nerwy puszczają mi i zbiera się we mnie złość Ty , stajesz w blasku słońca Pokazując mi jak Srebrno szara błyszczy twoja sierść Jak na wietrze faluje włos A bursztynowe ślepia dwa Wymierzone w duszę mą Miękczą serce czasem twarde jak głaz I łza kręci się w oku Bo pomimo to kocham swojego Wilczaka ![]()
![]() |
#3 |
love and terror
|
![]()
Wow
Daniel, sam to wymysliles? Sam czy nie... Sliczne! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Tak a raczej nie Pinki mi pomogła
![]() ![]()
![]() |
#5 |
love and terror
|
![]()
Naprawde super
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Oj Daniel...ja tu zieje ogniem i zadza mordu a Ty mi takie taksty....mialbys litosc i zrozumienie dla babskiej furii...wszystko popsules
![]() Ale cudniaste... pozdrawiam Gaga zmiekczona |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
No a skoro juz zostalam przestawiona na inne tory to przystepuje do listy czyli co mam dzieki wilczakowi:
1.wczesniejsze wstawanie....jakiez cudne potrafia byc poranki! 2. wiecej wokol: kazdy motylek i bak i mroweczka...mlody je zawsze wypatrzy i pokaze ![]() 3. i w jednym punkcie choc to w odcinkach- sam on, jego body language, paleta zachowan, czasem tak drobnych, ze az ciezko dostrzec i tak krotkich jak mgnienie...a zadnen gest, ruch nie jest bez znaczenia 3. usmiech na widok szelmostwa w oku 4.godnego przeciwnika i nauczyciela panowania nad rozbuchanymi emocjami |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
I jeszcze mam:
14. mase wrazen, przygod i emocji 15. wglad w calkiem inny swiat obok mnie 16. milosc istoty dumnej i niezaleznej 17. niesamowita przyjemnosc z kazdej sekundy bycia razem (Daniel ladnie Ci to wyszlo, ja niestety prostszym jezykiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
A ja z przyjemnoscia dodam ze od wczoraj dzieki wilczakowi, jego wechowi, instynktowi zycie zawdziecza papuzka
![]() pozdrawiam Gaga upalna |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Distinguished Member
|
![]()
Dla nas Szara jest fantastycznym ogniwem pośrednim! To znaczy, że dolączyla do nas gdy dzieci przestawały się juz powoli wszystkiemu dziwić i odkrywać swiat jako taki i mam nadzieję, że będzie z nami conajmniej do czasu az pojawią się wnuki i znow będziemy go odkrywac na nowo z nimi . Tina zapewnia nam ciagłość bliskości z naturą, nie pozwala zapomnieć jak fajna jest trawa, woda, zabawa na śniegu, jakie piękne kształty mogą mieć patyczki i ile radości może dać złapanie zabawki w locie. Nie pozwala nam też stetryczeć i zmusza do porzucenia od czasu do czasu komputera i książek! Dzieki zajmowaniu się nią dzieci nauczyły się odpowiedzialności za drugą istotę, zdolności do empatii i za to jestem jej bardzo, bardzo wdzięczna!
Do tego jest wierną kumpelą na dobre i na złe. Ale najbardziej wzrusza mnie jej ufność i przekonanie, że od nas zawsze dostanie tylko to, co dla niej najlepsze. To bardzo zobowiązuje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Wlasciwie to nie wiedzialm czy dac to do watku o szkodach czy radosciach
![]() ![]() chcesz mi zabrac moja poduszke?? ![]() "ona bedzie moja!" - "a wlasnie, ze moja!" a potem przyszlo sie bawic juz tym co z tej awantury pozostalo: ![]() " dawaj to!" ![]() "zniszczymy wszystko, do ostatniego strzepka" |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Distinguished Member
|
![]() ![]() Te ich spojrzenia sa po prostu BOSKIE!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() A to? Czy nie całkiem wilcze? Wcale tu Szara nie przypomina poczciwej Antosi ![]() ![]() Ani tutaj: ![]() Ani gdy odważnie obwąchuje jakieś rogate leśne zwierzę: ![]() ![]() "Ale was nabrałam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
piękne...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
love and terror
|
![]()
Mojej malej zawdzieczam to, ze nareszcie sprzatam w pokoju
![]() (jestem wielka balaganiara) musze szybko sprzatac, bo to co na ziemi "jest jej" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Distinguished Member