![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Od dzis zmieniam kwalifikacje czunu: zamaist szkod zaczne punktowac osiagniecia Cheitana
![]() Kilak dni temu mlody postanowil ponownie przesunac lozko, ciezkie jak sto diablow. Tym razem nie do bilioteki a az do drzwi. Wyczyn byl to nie lada bo mebel zmienil pozycje o jakies dwa metry. A wszysto po to aby dostac sie na biblioteke i zjesc lampke nocna ![]() No to ma juz aliczona sprawnosc Strong Mana ![]() W ramach zdobywania kolejnych sprawnosci dzis przyszedl czas na odznake skoczka wzwyz. Komu by do glowy wpdalo, ze znajgujacy sie na wysokosci powyzej 2, 20 m pawlacz jest jak najbardziej w zasiegu wilczaka? ![]() Ano jest, jak najbardziej! Na pawlaczu lezaly sobie (wcale nie na samym brzegu!) buty,,,zapakowane, zapomniane...jak wiekszosc rzeczy lezacych w pawlaczach ![]() I dzis okazalo sie, ze te buty sa tak szalenei interesujace, ze koniecznie nalezy je sciagnac na dol. Nie mam pojecia ile Cheitan wykonal prob, dosc ze cala akcja zakonczyla sie pelnym sukcesem. But zostal sciagniety i zjedzony. Wiadomo- skora ![]() Mlodemu sie upieklo bo zastrzelil nas samym faktem pomyslu dobrania sie do pawlacza i skutecznosci dzialania ![]() Zuch chlopak...koniecznie musimy jakos zainstalowac kamere...tylko gdzie?? Sufit mAmy na wysokosci ZALEDWIE 2,70!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Tmave Zlo
|
![]() ![]() ![]() ![]() U nas wczoraj po raz pierwszy została otwarta szafa w przedpokoju, w którym Młoda zostaje pod naszą nieobecność. Są tam moje i A kurtki, buty, odkurzacz, szczotki do butów. Efekt? Uwaga Do połowy przemielone puste pudełko po butach.
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
jak budowałem Taro kojec na działce o wysokości 1,5 to był przypiety do ogrodzenia. Oczywiście w trakcie betonowania słupków okazało się z jakim zapasem przefrunął nad ogrodzeniem. A potem to już i 2 metry pokonał. Taki nasz Bubka Siergiej....
![]() |
|
|