![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Przypominam ze dzisiaj jest ostatni dzien zgloszen na wystawe w Poznaniu!!!
wiecej info znajdziecie tu: http://www.poznan.zkwp.pl/poznan/index_pl.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
hm.. moze wpiszemy sie tu, kto jedzie do Poznania? Musze oszacowac szanse
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Jedź i walcz! A jak będzie piękna konkurencja to nie żal przegrać....
![]() Będziemy kibicować z drugiego końca Europy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
jak sie zjawia najpiekniejsze polskie czeweczki, to moja DeMoleczka schowa sie za mnie nie wiedząc, gdzie oczy podziać
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Najpierw waga: Psa trudno sie wazy, wiec wejdz na wage i zobacz ile wazysz. Teraz wez Demole na rece i wejdz na wage jeszcze raz. Odejmij od drugiej wagi pierwsza. Ile wyszlo? Prawidlowa odpowiedz: 25-30 kg (zaleznie od wzrostu) Teraz wielkosc: Robisz dokladnie tak jak z dziecmi, tyle, ze nie mierzymy od glowy, tylko od karku. Prawidlowo byloby tak: Ale poniewaz pewnie nikt z nas nie ma takiej miary, wiec mozna zadzialac z ksiazka: Zaznaczasz sobie czerwony punkt, a potem centymetrem mierzysz jego odlglosc do ziemi (pamietaj, ze przednie nogi musza byc ABSOLTUNIE prostopadle do ziemi, a pies nie moze sie garbic). Prawidlowa odpowiedz: 60-65 cm W chwili obecnej srednia wzrostu w wilczakach wynosi u suczek 63.2 cm, wiec typowa suczka jest troszke wyzsza od Alistair (o 1 cm). I mniejsza od Jolki....
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
PSY OTWARTA APODIS lub ALKOR CHAMPIONY AMBER SUKI MLODZIEZ CARMEN DAPHNE DENA OTWARTA ADHARA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() Elu, ja bede juz w piatek, jesli moge, ale nie jest pewne co do tego czy bede startowac w agility... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
hm... wagi nie posiadam... ale przy najblizszej wizycie u weterynarza sprawde wszystkie wymiary. Faktycznie lepiej sie upewnići po prostu wiedzieć, ile dziewczyna ma wzrostu niż marudzić..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Stawka w Poznaniu wygląda tak:
Psy - kl. otwarta - 1 Psy - kl. championów - 1 Suki - kl. młodzieży - 4 Suki - kl. otwarta - 1 więc jest jeszcze jedna "niezidentyfikowana" suczka w kl. młodzieży ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Z Polskiego Dworu będzie ALKOR i ADHARA, reszta zostaje w domu
![]()
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
PSY
otwarta ALKOR Wilk z Polskiego dworu championy AMBER WOLF z Peronówki SUKI mlodziez CARMEN spod Ďumbiera DAPHNE Malý Bysterec DENA spod Ďumbiera LUNA Eden severu (?) otwarta ADHARA Wilk z Polskiego dworu
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Luna? Nie... Luna siedzi w lesie. Jak jej powiedziałam że zobaczy koleżankę Dafinę i jeszcze inne dziewczynki i chłopców, stwierdziła że nie chce
![]() Więc to na pewno nie my jesteśmy tą czwartą. Swoją drogą pojechałabym ale Aldkowi się nie chce, a ja sama w Poznaniu zginę, gdybym mogła pożyczyć kierowcę... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() A Amber okazal sie nowoczesnym mezczyzna, ktory bez ogladania sie na "panie przodem" zgarnal wszystko dla siebie..... ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
heh.. moja mala chciala tylko zwiac z ringu - nic wiecej..az dziwne ze jej nie wyprosili
![]() ![]() ![]() najsmieszniejsze bylo to, ze jak juz schodzilysmy z rongu, powiedzial - o! gdyby z taka energia chodzila w czasie oceny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|