![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Pozwalam sobie doniesc, jako ze Marek chwilowo poza netem, ze Daphne jest juz Mlodziezowym Championem Polski BRAWO!!! Po cichu jeszcze powiem ze suuuper z niej smukla laska sie zrobila
![]() ![]() pozdrawiam Gaga pod wrazeniem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
love and terror
|
![]() Quote:
To prawda! ![]() My rowniez przylaczamy sie do gratulacji :P - Marzena&Trejsi (dalej cieknaca)-pies obronny&Pirat aka Mlody-pies frissbowy :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Distinguished Member
|
![]()
Dafińska, gratulacje olbrzymie!!!, wreszcie się udalo
![]() W takim tempie to niedługo może być championem już nie tylko Polski i Niemiec, ale i Litwy..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
O Aga! Dobrze,z e jestes. Mamy prosbe...w Bialymstoku beda chyba zawody ( albo wystawa), potrzebujemy kibicow dla naszej Malgosi co nas uczy...masz jakies pompony w domu?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
Ooooooooooo, kiedy???? Pompony? Gaga, ja psa Varga wezmę jako taki wielki, olbrzymi pompon ![]() Ale czy to znaczy, że się do nas wybieracie? Czy tylko Wasza Małgosia? Tak czy inaczej - SUPER ![]() Nooo, pewnie to zawody będą, bo o wystawichyba bym raczej wiedziała.... hmmmm........, chyba.... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Distinguished Member
|
![]()
Ah, już wiem, tutaj wszystko pisze:
http://zkwp.bialystok.pl/szkolenia.html Gagaaaaaaaa.... powiedz, że jedziesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Nigdzie nie jade
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Distinguished Member
|
![]()
No to faktycznie buuuu
![]() Szkoda. Ale mam nadzieję, że kiedyś pojedziesz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tmave Zlo
|
![]()
My równiez serdecznie gratulujemy pięknej Dafince
![]()
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
GRATULACJE !!!!
a swoja drogą to jak udało się odchudzić Daphne znaną ze swej przebiegłości w zdobywaniu smacznych kąsków, czyżby to kuchnia Marka tak pomogła? Marku ja nadal jestem pod wrażeniem przepisów kulinarnych jakie stosujesz na Dafince, o których mówiłeś w Lazne Belohrad ![]() Pozdrawiam Bożena |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Dzięki, dzięki. Takie sobie jesteśmy piękne i utytułowane.
Co do przebiegłości w zdobywaniu jedzenia - to przez te 3 miesiące nabrała jeszcze doświadczenia... Odchudzanie odbywa się więc w oparciu o starą dobrą zasadę - jedz połowę. I to działa, pod warunkiem, że piesia nie zorganizuje sobie jedzenia sama. A jest w tym bardzo skuteczna. Samego Alfę potrafi przechytrzyć. Gdyby dawali tytuły za umejętnośc organizowania sobie pożywienia - Daphne mimo młodego wieku byłaby już mistrzem świata! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|