|
|
|
|||||||
| Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
|
Thread Tools
|
Display Modes
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Witajcie
Mam pytanie dlaczego pies zjada drewno? Bo szaman bez opamietania zjada drewno najlepiej suche. Konczy sie to 2 dniowa sraka i wizyta u weta. Jakis dietetyk zna odpowiedz? Pozdrawiam Irek |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
|
Quote:
po prostu wcisneli Ci labradora a nie wilczaka i tego nie zauwazyles no ewentualnie jakas krzyzowka w przeszlosci Ela |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Prawdziowym kornikiem byla tez Pinki. Ale jak dotad odbywa sie bez wizyt u weta.... Zreszta nasze lubuja sie raczej w zbutwialej korze, niz w drzewie dobrze przesuszonym. Choc i takim nie gardza.... Pozdrawiam, Margo
|
|
|
|
#4 | |
|
VIP Member
|
Quote:
patyczkom przeszedl po teczowym moscie....zdaje sie ze wykonczyla go armia beztlenowcow;(((( Ja sie na tym nie znam ale innej przyczyny niz te zdziamgane patyczki zbutwiale wlasnie - tam nie bylo...wiec ...z lekka ostroznoscia..... pozdrawiam Gaga z maniaczka patykowa |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
VIP Member
|
Quote:
pokarmowy, to przy wilczakach wreszcze odetchnelam z ulga - nie musze sie bac o skrety zoladka, o klopoty z "zatykaniem" sie psa, gdy zje cos niestrawnego. Co prawda psy daja nam popalic, jak na wyjezdzie dostana jakas inna karme, a po wypiciu duzej ilosc serwatki lataja jak szalone po ogrodzie. Ale zniknal ten strach jaki towarzyszyl mi przy ONie (zreszta nie bez powodu znajomy pies ze Szwajcarii mial operacje po tym jak zjadl pani stanik i zatkal sie plastikiem. Ale tego nie strawi nawet najzdrowszy pies..... Pozdrawiam, Margo
|
|
![]() |
|
|