![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Distinguished Member
|
![]()
Spędziliśmy bardzo miły weekend w towarzystwie Sebastiana, który przybył do Krakowa na seminarium na temat zachowania psów. Przy okazji Tina miała dodatkową okazję posępić:
![]() Popisywała się przed Sebastianem swoimi minkami Antosi: ![]() W którymś momencie była dość znużona naszymi dyskusjami i aż się bidulce przysnęło... ![]() ...więc zawstydzona swoim zachowaniem przyszła poprosić o miskę zimnej wody ![]() ![]() Mamy nadzieję, że nastepnym razem przjedziecie oboje z Nelą i naturalnie Czeneką i Taro. Skoro Tinka ustawiła Balroga to i z Taro sobie poradzi... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Następnym razem zapraszamy również do nas!! Solo lub całą ekipą!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
No z trudem ale wrociłem do domku. Dziękuję bardzo za tak miłe przybycie, ten weekend to jak długi urlop strasznie wypocząłem emocjonalnie. I te nocne Polaków rozmowy.... super . Magda no szkoda że nie udało nam sie razem duże spotkanie ale wiem, że byliście zajęci. Może następnym razem jak odwiedzę Katowice to zahacze jeszcze o Kraków???
![]() |
#4 |
Distinguished Member
|
![]()
Może przy okazji zrobimy imprezkę z wilczakami, Peggy i Czeneką?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sebastian, może wkleisz zdjęcie Taro ze szkolenia, jest niesamowite.! Taro patrzy na nim w dal i widać wyraźnie, że widzi znacznie dalej niż sięga jego wzrok... Leszek jest urzeczony tym jego dumnym, królewskim spojrzeniem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Distinguished Member
|
![]()
Heej, ja też chcę zobaczyć to zdjęcie z Taro, Sebastian możesz wkleić?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
No dobra to poniżej 2 zdjęcia dla wielbicieli naszego pracoholika (???? jak to sie pisze cholera) . Pierwsze próbowałem wkleic na Polskim dworze do tematu wilczak pracujący poniewaz to zdjęcie z naszego obozu tropiącego gdy czekaliśmy na naszą kolejkę do tropienia. Drugie to akurat relaks Taro i gonitwa w strumyku po wytropieniu zguby czytaj Neli - gdzies z połowy wrzesnia.
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Distinguished Member
|
![]()
Przy większym formacie to spojrzenie dech zapiera ....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Sebastian...wpadajcie kiedy chcecie, nasze drzwi stoją zawsze otworem
![]() Quote:
![]() ![]() A tak serio to pomysł wyśmienity, Rona, ty to masz głowę.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
No dobra to sie rozbujałem miejsce obozu: Wejherowo i okolice, data sierpień 2005 . Dodatkowo poproszę o jednoczesne umieszczenie tych wszystkich zdjęc w bazie danych pt Taro
![]() ![]()
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
|
|