![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Witam szanownych grupowiczow
Mam pytanie poniewaz twierdze i inni rowniez ze moj szaman nie rosnie. Ma juz 10 tygodni ale jesli chodzi o wrost stoi od dawna w miejscu ma w klebie okolo 37cm. Owszem zgrubialy lapy urosly uszy i ogon ale to tyle lapki ma krodkie przyrasta jakis cm na tydzien czytalem najnowszy artykul na wolfdogu o niejekim Jakanie(szczeniaku) podaja ze w 10 tygodniu w klebie mal jakies 43cm i przyrastal 6cm na tydzien wiem powiecie spoko jeszcze urosnie ale chcialem zapytac czy pamietacjie jak to bylo u Was? Znajomi ktorzy nie widza go czesto mowia on wogole nie rosnie pamietam jak mialem szczeniaka innej rasy rosl w oczach. I lacze to niestety u niego z piszczeniem przy jedzeniu czestymi rozwolnieniami itp i nie chodzi mi o to ze bede mial malego psa a o obawy przed jakas choroba. Faktem jest ze maly jest psiakiem bardzo wesolymzywym i nieokielznanym ale czy mam sie martwic? Pojade dzis do weta poprosze o badania krwi aby wszystko dokladnie sprawdzic a Was jeszcze raz prosze o info jak bylo z Waszymi malcami p.s Ogladalem zdjecia jego siostry jeszcze w kojcu i wielkos i waga byla podobna a teraz paczac na zdjecia malej twierdze ze jest gigantem w porownaniu z szamanem! |
![]() |
![]() |
|
|