![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Jesli kogos z Was to interesuje, to za ponad trzy tygodnie w Katowicach
odbedzie sie VIII Miedzynarodowa Wystawa Psów Rasowych (w Hali Widowiskowo Sportowej "SPODEK"). Nasza rasa jest oceniana w niedziele 30.03.2003. Zgloszonych jest kilka wilczakow, ale tak jak co roku zjedzie sie ich o wiele wiecej (tzn jesli nas wpuszcza na teren wystawy ![]() przyczepia sie na wejsciu do szczeniakow (co raczej sie tam nie zdarzalo) to zaraz po wystawieniu poszukamy jakiegos spokojnego (i cieplego) miejsca tuz kolo terenu wystawy.... Pozdrawiam, Margo & stadko
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
Sedzia: Kliebenstein Horst PSY Klasa Otwarta 57 IKY od Uhoste Klasa Championów 58 HOKY z Molu SUKI Klasa Mlodziezy 59 FANY Krivoklatsky Atos Klasa Posrednia 60 MERRY BELL z Molu Klasa Otwarta 61 BEATRIS Vlci Nadeje 62 NANCY Seda Eminence Klasa Championów 63 JOLLY z Molu Wow... az 7 zgloszonych ![]() ringu nr.2 (wilczaki sa ostatnia oceniana rasa w tym ringu). Mysle jednak, ze bedzie lepiej spotkac sie o wiele wczesniej - my na pewno bedziemy od samego rana. Pozdrawiam, Przemek |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
W zeszlym roku weszlismy ze szczeniakiem (podrosnietym : ) bez problemu . nie wiem jak natomiast jest z zaswiadczeniem od wojewodzkiego, bo tez wypisali tlustym drukiem. Jak bylo poprzedniego roku - sprawdzali : ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
liscie jest ktos z organizatorow wystawy to prosze nie czytac i zapomniec o tym poscie ![]() Na kazdej wystawie psow zakazany jest wstep jakimkolwiek czworonogom, jesli nie zostaly zgloszone na wystawe. Ma to zapobiegac roznistym wypadkom i ukrocic handel szczeniakami. I Katowice nie sa wyjatkiem. Jednak w rzeczywistosci nie ma wiekszych problemow, jesli przyjdzie sie z psiakiem, ktory ma wszystkie szczepienia i jako dowod ksiazeczke zdrowia. Jesli chodzi o Katowice, to wilczaki sa pozno, a wtedy nie bedzie juz takiego tloku na sali i co sie z tym wiaze, kontrola nie bedzie juz tak dokladna. Tak wiec warto przygotowac sie na mozliwe problemy. Postaramy sobie jednak z tym poradzic: czy to dzieki pomocy Joanny, czy tez innych dobrych duszyczek z tego oddzialu... ![]() Pozdrawiam, Margo
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Wybieram się z Maxem (tym razem na 100%) do Katowic. Mam nadzieje, ze znak
rozpoznawczy - wilczak u boku bedzie wystarczajacy , ale gdyby był jakis punkt i pora gdzie mozemy się spotkac to prosze o info. Jak nie uda sie wejsc nam na wystawe to chetnie spotkamy sie przed nia lub po niej. w kazdym badz razie kierujemy sie pod spodek. Do milego zobaczenia. Bozena z Maxem |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() razie pach, ostatecznie spotkamy sie o 14:00 przy ringu.... Pozdrawiam, Margo
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Pamietajcie, zeby w nocy przesunac zegarki o godzine do przodu. Tak takie
male przypomninie, zeby nikt sie nie spoznil na ring... ![]() Pozdrawiam, Margo
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Hej,
Tak, jestem z Katowic (konkretnie z Koszutki) ale w chwili obecnej (niestety) jestem w USA i chyba nieprędko wrócę - za jakieś dwa, trzy lata... I wtedy bardzo chętnie się spotkam! ![]() A w ogóle pierwsze co zrobię to kupię sobie wilczaka... ![]() Miłka |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
spotkałam??? Cóż - mój pech... ![]() szczęśliwa mogąc pobiegać z wilczakiem ![]() Miłka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
a dziadek Bolo prawie 5.... Quote:
![]() Pozdrawiam, Margo & Jolka, ktora nadal milo wspomina zabawy z Asterkiem
![]() |
![]() |