![]() |
#1 |
Tmave Zlo
|
![]()
Może to nie jest właściwe miejsce na to pytanie, ale CZEMU HALLA JEST NA NIEBIESKO??? To - mam nadzieję - pomyłka?
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Wg legendy " nie ma juz wsród nas"
![]() Joanka? Co sie stało z Halla?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
to może odpowiem ja bo poniekąd jestem upowazniony przez Joankę. Powiem krótko tak to prawda.
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Nie wiem Sebastian czy jest to kwestia "swierzbienia". Jesli nie zyje to z pewnoscia jest to dramat ale co za roznica czy ktos sie dowie pokatnie czy tu? Czy to jest zle miejsce??Nie jestesmy godni sie dowiedziec?? Osobiscie lub wirtualnie Halle wszyscy znali...
Ale skoro nie te progi to nie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
oj Gaga Ty od razu uderzasz w wysokie tony. Poprostu Joanna nie życzyła sobie umieszczania tematu i informacji na forum, a jedynie prosiła bym powiadomił Margo i Przemka by zaktualizowali bazę danych. A temat do chwalenia to nie jest wg mnie więc dlatego nikt go tutaj nie umieścił i społeczności tego forum nie informował. Kto jest zainteresowany CSV w Polsce to i tak jakoś by do tego doszedł tak jak Wy. A jeśli słowo "świerzbi"kogoś ubodło to przepraszam ale nie miało miec wydźwięku złego. Potwierdza się jednak że pewne rzeczy są drażliwe i niektórzy ludkowie też. Jak widac rację miała Joanka że nie chce tematu tu roztrząsac. Ja uszanowłaem jej wolę i jak długo mogłem to nic nie pisałem na forum mimo że w pierwszych minutach po tym jak mi zakomunikowała tą smutną wiadomośc spytałem czy ma ona zamiar lub mam ja o tym wspomniec. A teraz zainteresowanych zapraszam na kanały prywatne. I mam nadzieję że Cię Gaga nie uraziłem.
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Tak, niestety Halla nie żyje. Temat jest przykry i trudny i nie chciałam go na swieżo roztrząsać. I nie chodzi tu Wasze progi tylko o mnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|