![]() |
![]() |
|
ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Dobrý den,
poraďte mi, prosím, co můžu udělat, abych zachránila fenku československého vlčáka Vandu, kterou má v Plzni pan Karel Černohorský. Vanda už je tříletá, a celý život je strašně vyhublá. Když její páneček nemá peníze, Vanda nedostane několik dní nažrat - lezou z ní úplně kyčle a žebra. Může být kvůli vyhladovělosti i neurotická? Často jí vidím, jak má ocas pod břichem a koulí očima strachy. Bojí se i svého majitele, už jsem viděla, jak se Vanda krčí, když se k ní pán blíží, a on jí pak veme za čenich a ona úplně brečí bolestí. Je tak vyzáblá, že nemá ani moc energie, a vždycky vidím, jak jí páneček ujíždí na kole a ona za ním chuděra po silnici vlaje tryskem a nestíhá ho. Přijde mi tý fenky líto, protože by možná byla hezká. Je vychrtlá odmalička, nemůže to mít vliv na její vývin? Kdyby bylo po mým, tak bych Vandě našla jínýho pána, hodnýho, protože to zvíře nemůže být šťastný. Je to možný regulérně zařídit? Přes nějaký ochranáře nebo tak... Děkuju za odpovědi, Polášková |
![]() |
![]() |
|
|