![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Mruknal na sedziego gdy mial okolo 7 miesiecy chwycony znienacka za tylek. I tyle. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
Temat postu: wyniki wystaw Wysłany: 02 Cze 2003 - 23:23 #2754 Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Wiem jednak ze takie posty jak Twoj to dzialania zamierzone jako atak na mnie, co od dawna z kolezanka Gaga uskuteczniacie, dlatego dalsza dyskusja nie ma sensu. Ja problemu agresji nie mam! I w ten watek sie nie mieszam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Moze Bozenko masz racje, patrzysz na spokojnie ale mozna sie wkurzuc jak ktos ciagle pisze o dobrych relacjach a co sie odezwe to po mnie jada.
Joanno jesli zle Cie odebralam to przepraszam ale wydaje mi sie ze takie sugestie akurat W TAKIM watku sa nie fair, tym bardziej ze w tym temacie nie mam sobie ani psu nic do zarzucenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]() A swoją drogą: uderz w stół, nożyce się odezwą. Acha i nie mów mi o atakach na Twoją osobę, bo w tym momencie nie wiem, jak rozumieć Twoje wypowiedzi o mnie w formie "ta kobieta z Warszawy". Jako szczyt życzliwości?
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Jezeli tak reagujesz na slowo przepraszam to cofam je i nie zamierzam z Toba wiecej rozmawiac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() To znaczy, że warcząc po prostu ostrzega (zresztą nie dziwię się, skoro facet był jeszcze młody i znienacka go złapano). Gdyby próbował szarpnąc to byłby atak. A że ostrzega, to przecież nie znaczy, że zaraz na pewno rzuci się, aby odgryźć łapę ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
A w temacie sedziowania. Znajoma byla teraz w Helsinkach z hovkiem. I opowiedziala, ze tam podczas oceny sedzina kladla glowe na karkach psow przekladajac im rece przez grzbiet, z nienacka odwracala sie i wtykala im palce do dzioba zeby cos jeszcze sprawdzic. I zaden z tych psow NIE MIAL PRAWA mruknac. Taka kultura.
![]() |
![]() |
#9 | ||
Distinguished Member
|
![]() Quote:
Dzięki. To owszem nie jet zbyt sprawiedliwe, ale cóż :P . |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ale i tak smutne bylo to co mamy tez w Polsce - taki Amberek, ktory warknie wyleci z ringu. Ale piesek wygladajacy jak owczarek niemiecki dostal "wybietnie obiecujaca". Tak samo jak strachajlo (czyli wloski piesek kladacy sie ze strachu przed panem sedzia)... Minelo pare latek - Amberek dorobil sie calego zestawu egzaminow, a gdzie ten wloski piesek? Gdzie wybil sie niemiecki piesek? NIC & NIGDZIE... Niech wiec sedziowie wywalaja warczace psy z ringu - bo te mozna podszkolic i krzywda sie im nie stanie. Ale niech wywalaja tez te inne, bo ani z ONa nie wyrosnie wilczak, ani z psach strachliwego nie bedzie "uzytka"... ![]()
![]() |
![]() |
|
|