![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Ostatni przysmak Pinki to masło.Kiedy kostka masła pojawi sie w zasiegu jej pyszczka natychmiast znika .Zastanawiam sie jakie moga byc skodki przedawkowania masla?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Jak by to delikatnie napisac...... Rozwolnienie... ?
![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Może jeszcze maślane oczęta?
![]() Joanka |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
...i piękne futro
![]() pozdrawiam Gaga z Giga |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Nieprzyzwyczajonym wysiadzie watroba, ale jak to jej przysmak to pewnie ma juz zaprawe.
A wlasnie co zrobic zeby podtuczyc psiaka w 2 tygodnie ??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() 1) Przerzucenie się z normalnej suchej karmy dla dużych ras na karmę dla psów o wysokiej aktywności (High Performance) - kaloryczność tylko o 14% większa ale główną różnicą był sam skład (więcej tłuszczy i białka) 2) Podstawowy problem sprowadzał się jednak do czegoś innego: jak te suche granulki wcisnąć w Jolly? I tu przyszedł czas na moje poświęcenie ![]() ![]() Po miesięcznej kuracji "tłuczącej" jednak z niej zrezygnowałem, gdy na jednym spotkaniu w Czechach, któryś hodowca spytał się, czy czasem Jolly nie jest w ciąży ![]() PS: Tylko jedna uwaga: Jolly miała wtedy już 2 lata. Z 11-miesięcznym psem 10-kilometrowe wypady chyba nie są najlepszym pomysłem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Najpierw punkt 2
Rower nie bedzie potrzebny, kazda ilosc czegokolwiek jadalnego znika natychmiast. Mozna sie obawiac tylko zeby nie przedawkowac ![]() Wlasnie najbardziej wilcza rzecza u Amberka jest jego apetyt... Teraz 1 Karma dla aktywistow oczywiscie wchodzi w gre, ale nie jest to karma dla duzych ras, nie ma ochrony stawow itp wiec boje sie ja stosowac. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
Ale tak się zastanawiam... teraz nadchodzi zima, to podtuczenie wilczaka nie będzie akurat takie trudne. U nas wszystkie wilczaki w tym momencie przełączają się już na "tryb zimowy" i pochłaniają praktycznie dwa razy większe dawki karmy niż to jest podane na opakowaniu dla psa o tej masie. One po prostu wiedzą ile mają zjeść (no może z wyjątkiem Belki, bo ona wciąż myśli, że mieszka na Syberii i odpowiednio się do tego przygotowuje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Czyli mam zaryzykowac i dac mu sie najesc do oporu
![]() A jak peknie??? Bierzesz to na siebie? musielibyscie mi zrobic jeszcze jednego takiego samego Amberka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |