Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wystawy

Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać....

Thread Tools Display Modes
Old 06-11-2007, 23:06   #1
shaluka
Wilczy Duch

shaluka's Avatar

Send a message via ICQ to shaluka Send a message via Skype™ to shaluka
Default Klubowa wystawa CzW - Nitra 4/11/2007

Klubowa wystawa byla bardzo udana. Pan Franciszek dokladnie ogladal kadego psa, niektore oceny przeciagaly sie wrecz w nieskonczonosc. Psy byly oceniane roznie.. nawet jak byly wybierane bylo to dosc zroznicowany wybor, jak to zauwazyla Margo,nie do konca mozna bylo zrozumiec na co dokladnie zwraca uwage. Bylo bardzo duzo ciekawych i pieknych psow,jak i tych mniej interesujacych. Najlepsze bylo to ze mozna bylo sie znow spotkac ( z wlascicielami jak i ich psiakami ) Świetnie bylo znow sie zobaczyc,porozmawiac,z niektorymi sie nie widzialam od obozu wiec tym bardziej sie ucieszylam. Zwyciestwo klubu jako najlepszy pies zgarnął psiak Janka Polóny - Garon spod Dumbiera, naprawde piekny, a najlepsza sunia okazala sie Amber z Niemiec,tez miala cos w sobie,choc mi sie osobiscie z tamtych sun bardziej podobala inna.. Ale wkoncu ja nie jestem sedzia. Ishtarka dostala b. dobra,ach te uszy ale poza tym opis ma swietny ( ps. jak bedziecie na obozie to nie klocicie sie z osobami ktorych nie znacie ) No wiec moja piekna zaliczyla i bardzo dobra,no ale kazdy psiak kiedys lapie taka ocene, dla mnie i tak jest najukochansza. Reszta Pernowki jak zawsze doskonala Jestem naprawde zadowolona ze pojechalam,na poczatku bylo mi przykro,ale i b.d. zdobyla sunia ktora osobiscie mi sie naprawde podobala.. znowuz sunia ktora otrzymala 2 miejsce wedlug mnie byla gorsza od Garudy.. Coz kazdy ma swoje gusta i guściki. Zobaczymy jak bedzie pozniej.. Wystawe zaliczam jak najbardziej do udanych

"...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach."
shaluka jest offline   Reply With Quote

Posting Rules