![]() |
![]() |
|
Parodos Mūsų pergalės ir pasiekimai parodose, kaip paruošti CSV parodai, kaip išstatinėti.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
ir Brukne
|
![]()
Čekoslovakų vilkšunių klubas Lietuvoje kviečia dalyvauti antrojoje klubinėje čekoslovakų vilkšunių parodoje, kuri vyks š.m. spalio 11 dieną vilniuje. Teisėjauja - Nijolė Zienienė.
Informacija apie parodą ir registracijos anketa. Sekmadienį, spalio 12 dieną planuojama jaunimo peržiūra ir bonitacija (Daiva Rimaitytė). Bonitacijos kortelė ir kainos. Visus maloniai kviečiame dalyvauti! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Tas "informacija apie parodą" tai neveikia, ten kaip suprantu turėtų būt kainos, bei galutinės registracijos data, taip? ar kažkokia kita svarbi informacija?
Data tai ideali ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
http://www.vilko-klubas.wolfdog.org/klubas/INFO.doc
nu cia vaiva tb kazka ne taip nukopino. nu ne tik tavo gimdienis ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Pfff, tai čia nuo 25 bus pusę mėn praėję
![]() ![]() ![]() ir mano skaičius vistiek gražesnis - 20 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
mano jubiliejus rimtesnis
![]() ![]() nu cia jau tarsimes- as statau tau, o tu man ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Tik būkit žmonės geriam ne trejes devyneres
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
tai vaises sunestines ar supirktines sumestines bus
![]() ![]() as su jubilijate manau fundinsim (jei ji pasirasys) koki torta ir koki sampana o visa kita grupinis dalykas ![]() griztam prie parodos - tai ka vike - pildyk registra ir siusk man arba i klubo meila ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A vat Deima, ko tau tadu nepatiko 999? ![]() ![]() Dėl ![]() ![]() mhm, mes užsirėginsim kokią dieną, kai būsiu namie prie kompo, tik man kai visada nervai jama, kad reik iš savo pinigų už parodas mokėt, man paskui tipo maža linksmybėms ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
matai gyvenimas tik nuo 30 ir prasideda o iki tol tik egzistuoji
![]() ![]() ok dar laiko yr nutarsim ![]() o tai uz Vaidi mama moka ar tu uzsidirbi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
O kur anketa i klubine paroda regintis?
Da klausima bonitacija zinau kas yra o kas tokio jaunymo perziura ka ten darys? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
http://www.vilko-klubas.wolfdog.org/...GISTRACIJA.doc
i klubine ![]() o jaunimo perziura tai yra kruopstus suns aprasymas dantu ir kiausiuku tavo atveju (t.y tavo suns atveju ![]() ![]() ja galima daryt nuo 3 menesiu iki - kalems 15 menesiu patinams iki 18 menesiu. po to jau bonitacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Tai kaip suprantu, mergiotes is antros vados jau gales bonitacija eiti, bus 17 men?
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
As pazejau kad jau nuo 15 men galima suni regint i pereinama klase ane?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Asta, tau nepavyks dalyvauti
![]() Laura klases atrodo taip: 3-6 menesiai - suniukai 6-9 menesiai - mazyliai 9-15/18 menesiai -jaunimas nuo 15 galima eit i pereinama, atvira ar chempionus (taciau cia sunkiai padaroma) nuo 24 menesiu - i atvira su ch diplomu - atvira arba cempionai su darbo diplomu - atvira arba darbine nuo 8 metu - veteranai |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Mhm, už Vaidį mama moka, nes aš užsidirbu tik savo linksmybėms
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
ir Brukne
|
![]()
Na va, o CACIB pirmą dieną teisėjauja Lubuse Ubrova, antrą - Otakar Vondrous, abu iš Čekijos. Pirmos dienos teisėja Mutaras myli, tai labai įdomu bus sudalyvaut
![]() Mes reginsimės į darbinę. Daugiau dalyvaujančių bus? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
Cia kaip suprantu i Slovakija 2009 metais ane?Mes norim lb bet dar nzn kaip ten bus manau jai varysim tai gal ten vietoj imanoma bus iskart susimoket?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
ir Brukne
|
![]()
Naujausia informacija:
Mūsų klubinėje parodoje teisėjaus Livija Vaitkevičienė! Pagaliau gal ir mums pavyks pas ją papult ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|