![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Distinguished Member
|
![]()
Chcę się Wam czymś pochwalić
![]() W tym roku szkolnym zrobiliśmy razem z Pawłem animację na temat przysłowia "kto z kim przystaje, takim się staje". Ponieważ wreszcie jest on w internecie, chciałabym Wam go pokazać. Całość zajęła nam około miesiąca, robiliśmy makietę, postacie- staraliśmy się jakby przeskalować świat- także wszystkie przedmioty są prawdziwie, naturalne; włosy jednej z postaci są Pawła ![]() ![]() <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/blSSJdBYgKw&hl=pl&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/blSSJdBYgKw&hl=pl&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Distinguished Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Mam nadzieję, że się nie obrazicie, ale podesłałam też znajomym, żeby popodziwiali ^^
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
No, filmik maksymalny! Niezły lot!
Absolutnie zachęcamy do dalszych produkcji! Niezła konwencja małego metrażu! Poszanowanie dla warsztatu! Respekcik! ![]() Hexeann & Mentall |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Kto z kim przestaje, takim się staje, hihi Ale to dłubanie w nosie obrzydliiiiwe było, błe ![]() maria i wufi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
K-Lee Family
|
![]()
Filmik super
![]() ![]() I... trochę mi się skojarzyło z filmikami Pixara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Oooooooooooooostrrrrrrrrrrra zupka
![]() Talenty swoje dawno juz daliscie nam poznac, więc takie stopniowanie w czasie malo dziwi ![]() ![]() Mnie z kolei skojarzyło sie to z ujeciem w innej warstwie z 'Zeligiem".. (choc skojarzenia dośc dalekie ![]() jak wypuscicie kolejne odcinki to 'Sąsiedzi" beda mieli konkurencje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Watek Agi wiec tu wklejam mały OT : co sie Aga nie chwalisz, że Vargus reklamuje sklep ww?
![]() http://www.zoologic.pl/index.html to sie nadaje do dzialu czw w reklamie. Gratulacje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Nooo... kochani !!! -pełen szacunek za umiejętności filmowe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
uuups...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
wow Szok!!! musze to pokazać mojej młodziezy, dla której robie konkursy filmowe. Chyba Was bede musiał zaprosić na pewien projekt.
Szacuneczek.
![]() |
#14 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Film rewelacyjny. To kiedy bedzie wiecej
![]() Cos jeszcze produkujecie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Distinguished Member
|
![]()
Fajnie, że Wam się podoba
![]() Oj Gaga, raczej kolejnych części nie będzie, więc damy spokój "Sasiadom" ![]() Sebastain, bardzo chętnie! Czy coś jeszcze produkujemy- przed nami dyplom, a także chemy zrobic animację- jeśli się uda, usłyszą o nas w całej Polsce ![]() ![]() Zostaliśmy takze włączeni do projektu Filmowe Podlasie Atakuje!. Zobaczcie sobie ich stronę- jest tam troche ciekawych rzeczy, jesli kogoś to zainteresowało ![]() A że Vargusia ktoś wziął do reklamy...... pierwsze widzę! A to niespodzianka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|