![]() |
![]() |
|
Standard plemene a bonitace Jak by měl vypadat typický vlčák, poměřování a komentáře ke standardu plemene, informace o bonitacích a svodech... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Dobrý den. Ja sice csvcko nemam, ale tieto psy ma velmi dlhu dobu fascinuju. Kym budem mat moznost si nejakeho zaobstarat, tak by som si rada o tychto "panoch psoch" toho co najviac zistila...
Stale mam jednu nezodpovedanu otazku a nemozem sa jej dopatrat...aky je priemerny vek psikov plemena csv?? vravi sa ze velky pes sa doziva menej... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
REJPAL
|
![]()
sorry nemám možnost upravit zpětně svůj příspěvek, tak ještě jednou se změnou barvičky......
23.10.2007 - asi je na čase vyhodnotit anketu - Kolika let se dožívá ČSV ? - většina lidí (57%) si myslí, že 12-13 let. Já si myslím, že je to o rok méně. Myslím, že dnes narozené ČSV má velmi malou šanci dožít se 13 let.....z různých, především civilizačních, důvodů. Ohledně snížení či stagnace průměrného věku si jsem celkem jistá - většina lidí si (56 %), stejně jako já myslí, že se věk ČSV snížil. Seriózní data ovšem nejsou k dispozici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Dakujem za odpoved...a ako to je z vlastnych skusenosti?? na co najcastejsie odchadzaju "vlciska"?? maju uz aj nejake dedicne choroby??
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|