![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Mam take doswiadczenie - aby tak krotke szkolenie (weekend) mialo sensu muszy byc na jednego trenery maxymalnie 6-7 przewodnikow s psami.
Goša, cos zrobic pierwsze take spotkanie v Późnej jeszcze w tym roku ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ja ze swojej strony moge złożyć propozycje i jeśli większosć będzie chciała to możemy na wiosnę zorganizować takie spotkanie weekendowe u mnie na wsi.
To jest 60 km od Warszawy i warunki też są aby to zorganizowac. Mozemy nawet zorganizować zawody w zaganianiu kóz, a i dla wilczaków będzie to dobre doswiadczenie. Mam nadzieje, ze kozy by się zbytnio nie zestresowały. Mam kucyki więc i dzieci by się nie nudziły. Ja składam propozycje, a reszta zależy od was. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
A co one biedne Ci zawiniły ????
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forest Hood
|
![]()
My z Tasją już się piszemy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Galicyjski Wilk
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilczy Duch
|
![]()
Jak cos ja znam takie miejsce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
K-Lee Family
|
![]()
Pavel jeśli Ty poprowadzisz szkolenie, to my i na koniec świata przyjedziemy, a suka i ja będziemy w gotowości bojowej 12 godzin na dobę. Psa przegłodzę to bardziej się skupi
![]() Fakt, że chcemy teraz we Wrocku iść na szkolenie, ale nie znam szkoleniowców i nie umiem zdecydować gdzie pójść, bo boję się, że ktoś mi psa bardziej zepsuje... Ale na szkolenie dla wilczakowców się piszemy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Ja by przyjechal, ale tylko jestli to spotkanie bede gdzies v realnej dystancji od mojego domu. Polskie drogi niesa moje hobby
![]() Last edited by Pavel; 04-09-2008 at 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wilczy Duch
|
![]()
Eee tam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wilczy Duch
|
![]()
My tez się piszemy na szkolenie, jednak my jestesmy uzaleznieni od mojego maleństwa i cieczki Ish..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
K-Lee Family
|
![]()
Polskie drogi nie są niczyim hobby
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Kudłacze zawsze przyjma nas z otwartymi rękami. Tylko kwestia czy pasuje to innym a przede wszystkim Pavlovi ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Kraków jest relatywnie OK, ale Wroclaw jest jescze lepsza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() W razie czego zawsze możemy poszukać ośrodka bliżej Pavla. Chyba w okolicach Wrocka byłoby nieźle? Dla innych niestety dość daleko, ale chyba z Czech dość dobry dojazd przez Niemcy. Sama nie wiem... Powiedzcie gdzie, mogę poszukać miejsca ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
K-Lee Family
|
![]()
No to poszukam czegoś w okolicach Wrocka. Jeśli nie znajdę, to Kudłacze
![]() Ale pytać jeszcze o ten rok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Ja się piszę z Lichem i Mają na wszelkie spotkania szkoleniowe
![]() Super pomysł!!! Gdyby dało się zorganizować jakieś pod Warszawą to mogę zaproponować do dyspozycji nasz plac szkoleniowy (nieduży ale ogrodzony i z przeszkodami). |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
Ja myszle, ze nie jest potrzebny duzy plac s przeszkodami, dla tego, ze dla podstawowy trening nie sa potrzebne. Myszle, ze glownie trening potrzebny dla wlaszcziczeli, ktore nie maja w ogole zadne doswiadczenia. I dla tych jest potrzebny podstawowy trening, jak obecnie s psem pracowac i jak jemu zrozumiec.
Jestli bylo by mozliwe u Peronow, to by bylo bardzo fajnie. Ale nie weicej jak 10 psow. I proponuje termyn 1.-2.11.2008. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|