View Single Post
Old 28-07-2009, 22:03   #15
wilczakrew
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Gaga View Post

I nie jest żadną tajemnicą, że rzeczony obóz ma charakter mniej "otwarty" niż dotychczas znane nam obozy. Ale czy to źle? Niekoniecznie.

Przykro mi, ze jako jedyna dostałaś odmowną decyzję pisemną o przyjęciu w szeregi nieudaczników.

Quote:
Dziwi mnie natomiast, że info pojawia się spod klawiatury renegata, który dostał bana, wyjątkowo złe zostawił po sobie wrażenie i nagle wraca ... niby z informacją ale także z kolejną porcją ubliżania i rynsztokowego słownictwa.
Jeśli intencją była tylko informacja o obozie- zakończyłoby się na tym jednym poście. Widać jednak, że niekoniecznie...

renegat odstępca, odszczepieniec, przeniewierca, zdrajca.

Odstępca - jak najbardziej bo nigdy nie zgadzam się ze zdaniem ogółu.
Odszczepieniec - to też trafne określenie bo zarówno ja jak jak i mój pies nie pasujemy do całej reszty.
Przeniewierca - to jak najbardziej trafne określenie bo śmiał przeciwstawić się forumowej królowej, miał czelnosć niezgodzić sie z jej zdaniem i co najbardziej boli zawiódł jej zaufanie i przeszedł na stronę wroga
Zdrajca - to najbardziej pasuje do mojego profilu osobowego - mami wszystkich właścicieli wilczaków, a biedna forumowa królowa musi ich potem uświadamiac w jaki to perfidny sposób oczernia ich psy w internecie i jakie to straszne wygaduje na nich opinie.

Moje słownictwo w ostatnim czasie się znacznie poprawiło bo miałem dobrą nauczycielkę, która co chwila zwracała mi uwagę na błędy, oraz pokazywała jak używać rynsztokowego słownictwa w wysmakowany sposób.
Quote:
Ponieważ został poruszony temat spotkań w Później to pozwolę sobie wyrazić swój niesmak w stosunku do napisanych opinii.
Tak jak naszą zakodowaną cechą narodową jest gościnność, tak żelazną zasadą jest nie pluć na gospodarzy, którzy nas gościli. Kompletnie poniżej jakichkolwiek zasad jest pisanie takich rzeczy : "jednak widzę, że zaczynasz robić się taka jak niektórzy nic dla innych tylko wszystko dla siebie."
Ładnych kilka tygodni harówy, nieprzespane noce, z czego ostatni tydzień to już tylko "wykończeniówka", latanie non stop aby spełnić wszystkie życzenia gości- skwitować, że jest robione tylko dla siebie, może tylko ktoś, kto nie zna elementarnych zasad dobrego wychowania i obycia w ogóle.Jest to absolutny szczyt. I nie wiem czy po przeczytaniu czegoś takiego znalazłby się ktokolwiek na tyle nierozważny aby chciał autora takich miłych podziękowań zaprosić za swój próg.

Spotkanie w Peronówce, ze względu na popularność oraz liczbę uczestników, wiąże się z pewnymi ograniczeniami, m.in dla naszych psów. Osobiście już nie uczestniczę właśnie ze względu na psa. Ale wspominam bardzo miło. Nie spotkałam się z żadnymi wrogimi reakcjami ze strony innych uczestników, z żadną próżnością. A goscinność całej rodziny Peronów (łezka się w oku kręci na pogaduchy z Rodzicami) oraz zaangażowanie i kompletnie bezinteresowna pomoc mieszkańców Późnej to absolutny, podręcznikowy wzorzec polskiej gościnności.
Co zawsze, przez normalnych, kulturalnych ludzi jest doceniane a wyraz tego mozemy znaleźć na wszystkich wersjach językowych forum wolfdoga

Muszę przyznać , ze jesteś MISTRZYNIA w różnego rodzaju mistyfikacji. Potrafisz do perfekcji wycinać wyrazy z kontekstu zdania i dorabiać całkiem słuszną do nich teorię. Jesteś również mistrzynią we wskazywaniu innym błędów tam gdzie ich nawet nie ma i tak Ci nadal wierzą, ze nie jest inaczej. Potrafisz sprowokować sytuacje wręcz do perfekcji. Mistrzostwo świata i nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, ze tego nie potrafię.
Quote:
Dobrze, że powstają nowe inicjatywy, żaden pies nie jest tak wyszkolony aby nie przydałoby się więcej ćwiczeń. I jestem "za" powszechną, normalną (bez prymitywnej kryptoreklamy) informacją.
Ale mniej fajnie jeśli w gruncie rzeczy normalna inicjatywa obiera sobie takiego posłańca;/ Wrażenie- jak najgorsze, a pewnie szkoda....
Niejeden doskonały projekt został powalony przez fatalny PR.
W takim razie dlaczego taka informacja nie pojawiła się już dawno temu jeśli wszyscy o niej wiedzieli. ? Wypraszam sobie bo posłańcem nie jestem i nie siedzę pod niczyją banderą. Jak na razie to większość doskonałych projektów zaczynasz powalać już na samym początku każdego tematu.
wilczakrew jest offline   Reply With Quote