![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Jak w tytule szukamy nowego domu dla Ervina Braterstwo wilczaków. Pies ma 7 m-cy i jego obecna właścicielka z różnych powodów, o których nie zostałam upoważniona aby pisać, nie jest w stanie zapewnić mu odpowiednich warunków. Pies jest wesoły, zsocjalizowany z ludźmi i innymi psami. Wg słów właścicielki nie sprawia kłopotów wychowawczych większych ponad te jakie mogą dotyczyć 7 m-cznego psa czyli praktycznie jeszcze szczeniaka.
Ostatni raz widziałam go na wystawie w Lublinie w kwietniu, gdzie przyjechał towarzysko i świetnie się bawił. Załączam fotkę ze spotkania kwietniu, na której jest z Mentallem i Maxem. W najbliższym czasie postaram się o aktualne zdjęcia. Proszę Cię Margo i Przemku o umieszczenie informacji w części "Dorosłe wilczaki szukające nowego domu" wraz z kontaktem telefonicznym do mnie 500 001 575. ![]() Pozdrawiam Bożena
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() http://www.wolfdog.org/pol/adult/#i430 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Dziękuję bardzo.
Pozdrawiam Bożena
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Bardzo ładny ,myślę że znajdzie nowego właściciela - szkoda że to tak bliskie pokrewieństwo z Medi bo mógł by mieszkać z nami.
Pomożemy szukać nowego domu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
hmm a to robi jakies trudnosci zeby miec psa? ![]() ![]() mam nadzieje ze szybko znajdzie nowy dom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Silver Power
|
![]() Quote:
Zbyszek ma jeszcze przed sobą sporo pracy z Medi i problemu z leczeniem Norisa a to jest główny powód aby nie decydować się na 3 wilczaka. Nie jest również obcy temat cieczek, które mogą się u niektórych suczek np. przeciągać z tego co się mówi. Dlatego dla mnie nie brzmi to dziwnie ale jest raczej dość odpowiedzialnym podejściem do tematu. Małgosia |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Witam !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Nie ma punktów dystrybucyjnych Wilczaków ani w okolicach Krakowa, ani też w innych. ![]() Wydaje mi się, że chęć posiadania CSV nie powinna być ukierunkowana umiejscowieniem geograficznym hodowli. Nie obraź się, ale post sformułowany został mocno niefortunnie. Polecam lekturę tego forum. pozdrawiam Hexeann |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
tak wiem zle to sformulowalem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
juz napisal Hexeaan. najpierw przeczytac wszystko co tu jest. duzo odpowiedzi znajdzies. potem spotkat sie z nimi w realu i pogadac z wlascicielami i hodowcami. potem juz oni powiedza czy mozes miec takiego psa czy nie. a potem... zobaczymi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
love and terror
|
![]()
Bozenko, czy masz moze jakies namiary na Ervina?
Moze wlasciciele chcieliby sie spotkac? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|