![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
hmm a to robi jakies trudnosci zeby miec psa? ![]() ![]() mam nadzieje ze szybko znajdzie nowy dom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Silver Power
|
![]() Quote:
Zbyszek ma jeszcze przed sobą sporo pracy z Medi i problemu z leczeniem Norisa a to jest główny powód aby nie decydować się na 3 wilczaka. Nie jest również obcy temat cieczek, które mogą się u niektórych suczek np. przeciągać z tego co się mówi. Dlatego dla mnie nie brzmi to dziwnie ale jest raczej dość odpowiedzialnym podejściem do tematu. Małgosia |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
jasne ze dobrze ze o tym mysli, ale to wlasciciel decyduje moga czy jego psy miec maliuchy czy nie. a teras to mialo taka mysl- ze jesli beda razem to i beda rozmnazane,bo rodowodowo to mozna.
ale to nie moj interes ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Wiem coś o psach z adopcji ponieważ oprócz Medi której los znają wszyscy , mam jeszcze 2 owczarki które znudziły się właścicielom i sukę Bernardyna bo była największa z miotu i "jakaś taka dziwna" , powiem inaczej tylko Noris trafił do mnie od szczeniaka bez przygód życiowych.Wszysycy wiemy jakie są wilczaki i dlatego polecając kogoś na nowego właściciela , czy wręcz namawiając kogoś na adopcję wilczaka , będziemy czuli się współodpowiedzialni za jego los.Dlatego jeśli w najbliższym czasie nie znajdzie sie odpowiedni własciel , wrócimy do sprawy adopcji Ervina - pozdrawiam - Zbigniew |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
Mam nadzieję, że otoczeni ludźmi życzliwymi i chętnymi do niesienia pomocy znajdziemy szybko dom dla Ervina, tak aby nadal mógł być wesołym psem. Pozdrawiam Bożena
![]() |
![]() |
#6 | ||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
Mam nadzieję, że otoczeni ludźmi życzliwymi i chętnymi do niesienia pomocy znajdziemy szybko dom dla Ervina, tak aby nadal mógł być wesołym psem. Pozdrawiam Bożena
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ervin znalazł nowy dom. Od niemal dwóch tygodni mieszka w Gdańsku a właściwie w okolicach obwodnicy Gdańska, gdzie ma zarówno dużo miejsca do harców przy domu oraz niedaleko las ale także miejsce dobre do socjalizacji ze względu na teren zamieszkały.
Pierwszego dnia miał "wejście smoka" więc czekaliśmy trochę na rozwój wypadków ale pies przy wsparciu nowych opiekunów zaaklimatyzował się w nowym otoczeniu i obecnie właściciel potwierdza, że wszystko jest w porządku ![]() ![]() ![]() Może "wilczakowcy " z Gdańska i okolic zauważą gdzieś Ervina przy tej okazji na trasie. Mam nadzieję, że Ervin wraz ze swoją nową młodą pańcią i jej tatem pojawią się na jakiejś wystawie lub spotkaniu w wilczakowym gronie a jak tylko skończą się im problemy z internetem to liczę na jakąś fotkę. Życzę więc powodzenia nowym właścicielom i wielu fantastycznych wrażeń jakie niesie za sobą życie z wilczakiem ![]() ![]() Pozdrawiam Bożena
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
I kolejny happy end.. zyczymy powiodzenia..
I nech juz więcej nie będzie takich stytuacji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|