![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#15 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() (Moim podpuszczaniem wreszcie Margo zaczyna ładnie opisywać o co chodzi.... czyli jakiś sukces "socjalizacyjny" (tu tylko żart ![]() ![]() Fakt, że znów początek był zły, bo Margo napisała coś o kojotach i o psio-sukach w Polsce i było, to wredne i niesmaczne ![]() Wracając do tego, co ciekawie zaczęłaś o psach za ciężkich. Znaczy masz na myśli wielkie, nie typu "suchego" psy? Bo tu się zgodzę w 100%. Ej, no ludzie piszcie, bo jak inaczej możecie się czegoś dowiedzieć. Nie zadawając pytań ![]() Przecież Margo nie zagryza - skoro ja żyję i mam się chyba dobrze ![]() P.S. Przypominam, że w tym temacie nie chodzi o to "kto za kim idzie", bo to mnie najbardziej ##### ![]() ![]() Ja lubię psy "duże" czyli lekko ponad wzorzec (ten obececny, który znać trzeba) i mam prawo takie faworyzować tym bardziej, że w swojej ocenie nie zapominam jakie wzorcowo-wilczakowe cechy, ów faworyt/faworytka powinien mieć - czyli ale nie lubię "przerośniętych" z wyglądu, gdzie wszystko jakby wisi na psie - podsumowując, ja uwielbiam zgrabne psy, a nie psy typu rura, a już "ciężka" rura, to.. ![]() ![]() ![]() P.S. sorry za byki, ale jestem właśnie rozszarpywana ![]() |
|
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|