Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wystawy

Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać....

Thread Tools Display Modes
Old 15-11-2009, 22:12   #22
wilczakrew
Senior Member

Wyniki z wystawy podała Margo. Czambor miał brak wyniku tak samo jak inne psy. Wyniki zostały uzupełnione w dniu 13-11-2009r bez jakiegokolwiek potwierdzenia i zupełnie bezpodstawnie.
W wynikach sa tez inne błędy i nie jest to moja sprawa bo to nie moje psy. Osobą, która podała wyniki była na wystawie i nie miała prawa wpisać sobie w wynik z wystawy to co uznała sama za stosowne.
Proszę w takim razie o usunięcie wyniku Czambora do momentu ukazania się oficjalnych wyników na stronie poznańskiego oddziału lub zaakceptowania tego co napisałem już wcześniej.

Quote:
Originally Posted by wilczakrew View Post
Małgosiu widzę, że uzupełniłaś wyniki Czambora z wystawy w Poznaniu i nie wiem skąd dostałaś takie wyniki, ale to właśnie świadczy o rzetelności bazy danych na WD.

Sędzia: Ewa Buk?ad (PL)Termin wystawy: 8/11/2009

Wyniki wystaw:

Autor: Margo
Lokata:Nazwa psa:Ocena:Tytuły:Psy:Klasa młodzieży:1.Loray z Peronówki doskonałaZwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior, M?odzie?owy Zwyci?zca Polski2.Gisotsu Crying Wolf doskonała 3.Ardal Conall Braterstwo wilczaków doskonała Klasa otwarta:1.Ilmarinen Girios dvasia doskonałaCWC, CACIB, Najlepszy Pies w Rasie, Zwyci?zca Polski2.Czambor z Vlčího dubu bardzo dobra Klasa championów:1.Eligo z Peronówki doskonałaCWC, res. CACIB2.Amber Wolf z Peronówki doskonała

Suki:Szczeniaki:1.Dacre Wilk z Polskiego dworu wybitnie obiecującaNajlepsze SzczenięKlasa młodzieży:1.Barina Dębowa sfora doskonałaZwycięzca Młodzieży, M?odzie?owy Zwyci?zca PolskiKlasa pośrednia:1.Kasdeya z Peronówki doskonałaCWC, res. CACIB2.Kala Radov dvor doskonała Klasa otwarta:1.Barsabel Wilk z Polskiego dworu doskonałaCWC2.Adane Jantarowa Wataha bardzo dobra Klasa championów:1.Juvart z Peronówki doskonałaCWC, CACIB, Najlepsza Suka w Rasie, Zwyci?zca Polski2.Ginger Dakmat doskonała 3.Jadiel z Peronówki doskonała Klasa weteranów:1.Jolly z Molu Es doskonałaZwycięzca Rasy (BOB), Najlepszy Weteran
Jesli Daiva jesteś tak bardzo zainteresowana kartą Czambora z wystawy poznańskiej to zapraszam do mnie na kawę i chętnie sobie ją omówimy.
Jeśli to dla Ciebie kłopot to zawsze możesz się zwrócić do ZKwP O/Poznań o wydanie jej duplikatu.
wilczakrew jest offline   Reply With Quote

Posting Rules