Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Tisk, televize a reklamy

Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni...

Thread Tools Display Modes
Old 16-03-2010, 19:02   #11
Helenasotis
Junior Member

Helenasotis's Avatar

Paní Daušová,
ráda bych zůstala na "straně nestranné" - u celé události jsem nebyla a názory si postupně tvořím podle toho, jak se zde objevují reakce a různé "výpovědi" (a nebudu zastírat, že jsem opakovaně leccos přehodnotila a musím souhlasit s tím, že majitel ČSV musí vždy přemýšlet 20 tahů dopředu a nikdy nespoléhat na to, že doteď jeho pes to či ono nikdy neudělal a v lecčems musím v obecné rovině souhlasit i s Vámi).

Přesto mi nedá, abych se Vás nezeptala - proč spamujete zdejší diskuzi??? Viz příspěvěk č. 82, 88 a 90???

Proč sprostě urážíte slečnu Šuterovou? Alespoň já tedy rozhodně slova "lžete, až se vám od huby práší" nebo nazvání sl. Šuterové ubohým člověkem (z kontextu je jasné, že je to urážlivé míněno, nikoli lítostivě) za urážlivé a sprosté považuji. Pozastavujete se nad urážlivými výrazy a komentáři druhých a pak děláte to samé???

A otázka poslední - nebo spíše výzva, abyste četla pozorněji (zvlášť, když u jiných znevažujete jejich postřeh a schopnost vnímání reality) - výzva k napsání článku do časopisu Svět psů byla míněna tak, že mají zájemci NAPSAT SVÉ VLASTNÍ ZÁŽITKY S PLEMENEM ČESKOSLOVENSKÝ VLČÁK FORMOU ČLÁNKU, který by byl otištěn SPOLU s reakcí p. Adriana.
Zkuste nejdříve vychladnout, než napíšete do této diskuze nějaký další nesmysl (jako třeba ten s kostmi - jistě, vařené kosti nejsou žádné terno, ideální jsou a budou vždy kosti syrové, které jsou nezbytnou součástí přirozené stravy, která jak jistě uznáte, je mnohem lepší, než strava průmyslově vyráběná. Ale jak přirozeně a zdravě krmit svého psa je téma jiné a nehodlám tady zbytečně rozepisovat OT příspěvek - ale pokud jste propagátor krmení granulemi, prosím nemíchejte se do něčeho, čemu, zdá se, příliš nerozumíte - z Vaší reakce to tak alespoň bohužel vypadá).

Helenasotis jest offline   Reply With Quote

Posting Rules