|
|
|
|||||||
| Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
| View Poll Results: Souhlasíte s tím, aby køí¾enci kanadské vlèice a NO bez PP byly zapisováni v registru ÈsV ? | |||
| ano |
|
15 | 17.86% |
| ne |
|
69 | 82.14% |
| Voters: 84. You may not vote on this poll | |||
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#27 |
|
Junior Member
|
Vladimíra Tichá, "Největším nepřítelem psů, je organizovaná kynologie".
Podle me je nejvetsim problemem to, ze lidstvo obecne nerado uznava vlastni chyby . Namisto abych udelala svatebcanum fotoalbum, prokousala jsem se celou diskusi na tema "Mutary" V hlave mi zustala otazka... Pokud by nekdo zodpovedny napsal, proc se primichani Mutar utajilo a ze byla tedy hlavni chyba to tajit, byly by pak ty dve strany schopne se usmirit, poucit a dalsi podobne pokusy jiz nedelat, ci delat verejne ? Nebo by se opet hledaly nejake dalsi chyby a vedly by se dalsi diskuse ? Chapu doufam dobre, ze neni tematem to, jestli se nejak moc poskodila rasa, ale hlavne to, ze se o tom nevedelo ? Arminka znam jen z videa, byl hrozne sikovnej, takze by mi ani ten nevadil, jako vadi ostatnim, kteri tomu rozumi vic... asi proto, ze povaha ma pro mne vetsi vahu nez vzhled a prece jen to neni jezevcik, ale je mi myslim jasny, ze se diskutuje o principu, jak se to provedlo... |
|
|
|
|
|