Quote:
Originally Posted by Monika
dokaž, že všichni svědci šmírování lžou a manipulují z daty jako ty!!! Tím opravdu končím, vše bylo řečeno.
|
Ano, to je skutečně konečný argument - "Dokaž že jsi nic neudělal a my tě necháme na pokoji". Nepřipomíná Vám tenhle přístup něco ? Mně ano. Podobnou větu mi v roce 1988 řekl vyšetřovatel Stb při jedno z výslechů "Pane Hanuška, dokažte, že jste s tím člověkem nemluvil a my už si Vás předvolávat nebudem...".
Moniko, probuď se !!!! Už je rok 2006 a nikdo nemusí dokazovat, že něco neudělal, naopak, pokud je někdo z něčeho obviněn, musí mu být dokázáno, že to skutečně spáchal. Jak jsem už opakovaně napsal, udávali jste, podávali trestní oznámení, žaloby k soudu. Žádný z nezávislých orgánů nic nezjistil a nikoho z ničeho neobvinil. Co ještě chceš za důkazy ?
PS :
trestní zákon 140/1961 Sb. ve znění posledních úprav 412/2002 Sb.
§206
Pomluva
(1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.