Quote:
Originally Posted by CDaniela
[FONT=verdana,geneva,lucida,'lucida grande',arial,helvetica,sans-serif]... [/font]sama se chystám na bonitaci a tyhle výroky mě popravdě řečeno odpuzují. Jestli můj pes neprojde, nebudu s tím mít žádný problém. Nechci, aby byl chovný, pokud není přínosem. Ale tyhle výroky čtu poněkolikáté: není tu hezký pes, je to hrůza...
Můžete to vzít z opačného konce a přijít na bonitaci dokázat že váš pes přínosem bude.
Zbytek příspěvku je zřejmě adresován i mně. Pokud se mi nějaký pes líbí je téměř pravidlem že pochází ze skupiny Reolupů, tzn. skupiny shodné krve s mou fenou. Krýt psem který se mi nelíbí jen proto abych kryla mi příjde hloupé.
|
Ne, ne, není adresován nikomu, vám vůbec ne, jen se to sešlo. To je jen zhodnocení mého pocitu z toho, co čtu. Už nad tím přemýšlím dlouho. Jak říkám, také bych přemýšela dlouho a dlouho. A třeba bych si taky nevybrala. Krýt se špatným psem mi taky přijde hloupé. To není to, co mi vadí, to úplně chápu. Vadí mi to sepsutí, shození. Ono: "Jak sem může tahle hrůza přijít?"
Můj pes třeba přínosem nebude. Když ne, tak ne, nevadí, když ano, fajn. Chtěla jsem říct, že je spousta lidí, co to nerozezná hned, jakmile si pořídí první štěně. Já to momentálně nevím. Sama budu zvědavá.