![]() |
#6 | ||||
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
Jméno feny bohužel zatím nevím. Pokud zjistím, napíšu. Dobře, otázka věku by se dala považovat za rozumný argument. I když dvě krytí mě osobně nepříjdou až tak moc. Je nutné čekat jak dopadnou štěňata? Podobný názor na jiné plemeníky jsem nikdy neslyšela. Myslíš že je Unkas o tolik horší, než ostatní, že je třeba zvýšené opatrnosti? Quote:
Tohle by byl rozumný argument, kdyby ovšem paltil jaksi plošně ![]() Quote:
Tak u toho se zastavím. Pokud se dobře pamatuju, bylo na jedné schůzi řečeno, že nejsilnější skupina plemeníků - "Reolupů", nebude tolik podporovaná jako v minulosti. OK i to by se dalo vzhledem v vysokému počtu psů s touto krví v současné populaci chápat. Jak si ale vysvětlit že členky chovatelské komise, z jejichž úst tento názor vzešel, samy v nedávné době tuto skupinu podpořily krytím svých fen. Mě osobně je to úplně jedno ale nemohu se ubránit poznámce o kázání vody a pití vína. Quote:
Tak opět, proč jsi nenakryl svou Dariu některým z těchto starších psů, kterým čas nemilosrdně utíká? Já to chápu, protože je v Čechách v současné době těžké najít opravdu pěkného psa. Já jsem si letošní jarní hárání Tajgy raději nechala utéct a počkám na zbonitování psa (slovenského) který se mi opravdu líbí. Taky nevím s čím bych tady nakryla. Ahoj |
||||
![]() |
![]() |
|
|