![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Dziad Borowy
|
![]()
Wybacz, powinienem najpierw napisać do Ciebie. Za bardzo wciągnąłem się w dyskusję. Akurat przyszłaś mi jako pierwsza do głowy kiedy szukałem przykładu żeby obalić argumenty btd.
![]() |
#2 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Aga, normalnie przywracasz wiarę w ludzi
![]()
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Dajcie sobie z zoną spokój i zostawcie ten temat w spokoju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() btd znow sie nie zgodzi, ale gdyby lista powstawala bazujac na WIEDZY to sssmok by sie tam znalazl.... ![]() ![]() A wracajac do podzialow: ja bym po okraglym stole nie oczekiwala wzajemnej milosci... Hodowle roznia sie miedzy soba i czasem podejscie do psow, selekcji, stylu jak i same cele sa diametralnie rozne. Klub to nie wypracowanie jednego wspolnego stylu hodowania, ale ustalenie co byloby najlepsze DLA RASY... Wazne jest nie to bysmy sie wzajemnie kochali, bo to utopia. Ale aby byla mozliwa rozmowa o konkretnych rzeczach - jesli ktos bedzie mial dobry pomysl, ten bedzie mial i poparcie. Bez wzgledu na to, czy nalezy do grupki z hodowli XXX czy YYY. I dlatego sam pomysl z roznymi "stronami" jest swietny... choc rzeczywiscie nie do konca kompletny.... Oczywiscie sprawa jest jasna, gdy zerkamy co ma zrobic GI: tylko zbierac papierki i rozpoczynac prace - reszta bedzie w rekach ludu. A sam pomysl Grzeska jest swietny, bo tym razem obejdzie sie bez "biednych przesladowanych": swoich "ludzi" maja chyba wszyscy wlasciciele CzW... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Dziad Borowy
|
![]()
Dlaczego jest to kiepski przykład? Skoro mówimy o mocnych argumentach to proszę o uzasadnienie.
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|