Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Kluby CzW i prawo

Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-05-2009, 20:17   #1
btd
złośliwy krasnolud

btd's Avatar

Quote:
Podobnie jak Grzegorz pretendujesz do roli Boga?
Czegoś takiego nie ma, więc ciężko mi pretendować do roli nie istniejącej 'osoby'.

Quote:
Czym Ci zawiniła np Aneta, właścicielka hodowli 'z Lasów Preczkowskich? Tym, że miała puste krycie, czy tym, że hoduje też wyżły?
Że co? Bardzo lubię Anetę i nie wiem skąd ci wyszło że mi w czymś zawiniła. Usiłujesz antagonizować? Z tego co poznałem ją na wystawach to jest konkretną osobą i wydaje mi się że jakby chciała napisać coś w temacie klubu to by napisała. Jak na razie nie zabrała głosu. Tak więc - nie wkręcaj w ten sposób, nastawiając przeciwko, kogoś kto na razie się nie wypowiadał.
Old 06-05-2009, 20:25   #2
krzyg
Dziad Borowy

krzyg's Avatar

Send a message via Skype™ to krzyg

Quote:
Originally Posted by btd View Post
Że co? Bardzo lubię Anetę i nie wiem skąd ci wyszło że mi w czymś zawiniła. Usiłujesz antagonizować? Z tego co poznałem ją na wystawach to jest konkretną osobą i wydaje mi się że jakby chciała napisać coś w temacie klubu to by napisała. Jak na razie nie zabrała głosu. Tak więc - nie wkręcaj w ten sposób, nastawiając przeciwko, kogoś kto na razie się nie wypowiadał.
Ok, bez to samo pytanie, tym razem wprost:

Skoro masz tak dobre zdanie o Anecie dlaczego nie ma jej na liście 'najważniejszych'? Napisałeś, że zgadzasz się z listą opracowaną przez Grzegorza, na której nie widnieje jej nazwisko.
Reply

Posting Rules