Quote:
Originally Posted by sssmok
Sorry, ale dla mnie jakiekolwiek tlumaczenia wyboru Grzeska stracily na wartosci po tym tekscie:
Dla Ciebie nie ma zadnych wartości poza własnymi więc nie wyjerzdaj z tego typu tekstami.
Bez wzgledu na to czy byloby to skierowane do nas czy do kogokolwiek innego - ja nie bede popierala czegos, tworzonego w ten sposob, przez osobe z takim podejsciem.
Uwazacie, ze Was to nie dotyczy - zobaczycie co bedzie jak powstanie Klub... dla wybranych: "bo tak - TUP TUP".
|
Jest to skierowane włąśnie tylko do Ciebie bo jesli nie potrafisz zrozumieć podstawowej rzeczy , ze nie Ty jesteś najwazniejsza to nie jestes godna aby z pewnymi osobami na tym etapie o czym kolwiek rozmawiac.
Klub nie powstaje jako prywata ale jako wspólnosć i jednosć i do póki nie osiągniemy wspólnego stanowiska co do jego powstania to i tak nie mamy o czym rozmawiac.
Nikt nie będzie przeprowadzał głosowania i wyborów, kogo zaprosimy do klubu bo on nie będzie czyjaś prywatą i w tym Cię rozczaruje bo Twoja własną też nie.
Ja to co zaczołem prawie rok temu będe i tak ciągnoł dalej pomimo takich ataków i takich stwierdzeń bo nie warto rezygnować z czegoś ważnego dla czegoś tak nieważnego. Nie zrezygnowałem we wrzesniu i nie zrezygnuje teraz ale też i nie będe informował pewnych osób do momentu zakończenia sprawy finalnie i wejścia we właściwy tryb powoływania klubu.
Na szczęście ja nie będe musiał w tym klubie głosować bo najpierw musiał bym zbojkotować cyba kilka kandydatów.