Regresar   Wolfdog.org forum > Polski > Kluby CzW i prawo

Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy...

Responder

Herramientas Estilo
Anterior 06-May-2009, 10:23 PM   #1
wilczakrew
Senior Member

Predeterminado

Cita:
Originalmente publicado por sssmok Ver post
Sorry, ale dla mnie jakiekolwiek tlumaczenia wyboru Grzeska stracily na wartosci po tym tekscie:
Dla Ciebie nie ma zadnych wartości poza własnymi więc nie wyjerzdaj z tego typu tekstami.
Bez wzgledu na to czy byloby to skierowane do nas czy do kogokolwiek innego - ja nie bede popierala czegos, tworzonego w ten sposob, przez osobe z takim podejsciem.

Uwazacie, ze Was to nie dotyczy - zobaczycie co bedzie jak powstanie Klub... dla wybranych: "bo tak - TUP TUP".
Jest to skierowane włąśnie tylko do Ciebie bo jesli nie potrafisz zrozumieć podstawowej rzeczy , ze nie Ty jesteś najwazniejsza to nie jestes godna aby z pewnymi osobami na tym etapie o czym kolwiek rozmawiac.

Klub nie powstaje jako prywata ale jako wspólnosć i jednosć i do póki nie osiągniemy wspólnego stanowiska co do jego powstania to i tak nie mamy o czym rozmawiac.
Nikt nie będzie przeprowadzał głosowania i wyborów, kogo zaprosimy do klubu bo on nie będzie czyjaś prywatą i w tym Cię rozczaruje bo Twoja własną też nie.

Ja to co zaczołem prawie rok temu będe i tak ciągnoł dalej pomimo takich ataków i takich stwierdzeń bo nie warto rezygnować z czegoś ważnego dla czegoś tak nieważnego. Nie zrezygnowałem we wrzesniu i nie zrezygnuje teraz ale też i nie będe informował pewnych osób do momentu zakończenia sprawy finalnie i wejścia we właściwy tryb powoływania klubu.

Na szczęście ja nie będe musiał w tym klubie głosować bo najpierw musiał bym zbojkotować cyba kilka kandydatów.
wilczakrew no está en línea   Citar y responder
Anterior 06-May-2009, 10:52 PM   #2
sssmok
Gorthan's WeReWoLf

Enviar un mensaje por Skype™ a sssmok Send Message via Gadu Gadu to sssmok
Predeterminado

Cita:
Originalmente publicado por wilczakrew Ver post
Jest to skierowane włąśnie tylko do Ciebie bo jesli nie potrafisz zrozumieć podstawowej rzeczy , ze nie Ty jesteś najwazniejsza to nie jestes godna aby z pewnymi osobami na tym etapie o czym kolwiek rozmawiac.

Ja to co zaczołem prawie rok temu będe i tak ciągnoł dalej pomimo takich ataków i takich stwierdzeń bo nie warto rezygnować z czegoś ważnego dla czegoś tak nieważnego. Nie zrezygnowałem we wrzesniu i nie zrezygnuje teraz ale też i nie będe informował pewnych osób do momentu zakończenia sprawy finalnie i wejścia we właściwy tryb powoływania klubu.

Na szczęście ja nie będe musiał w tym klubie głosować bo najpierw musiał bym zbojkotować cyba kilka kandydatów.
Sorki, ale caly czas robisz z siebie bohatera, bo to TY zalatwiasz Klub, a nie kto inny Ja odpowiedzialam tylko na (praktycznie wymuszone) pytanie btd To nie ja mam problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu - i to nie pierwszy raz.

Druga sprawa. Wiesz o tym dobrze, ze NIE CHCE i NIGDY NIE CHCIALAM BYC w Zarzadzie jakiegokolwiek Klubu czy Stowarzyszenia Wilczakowego, bo po pierwsze nie mam na to wystarczajaco duzo czasu, a po drugie ochoty. Zglaszalam sie tylko do pomocy przy sprawach, na ktore mam czas i mozliwosci, ale zostaly one zapomniane, bo... Sam odpowiedziales juz kilka razy
Nie chce byc w GI ani w zadnej innej organizacji czy grupie.
Mam nadzieje, ze wystarczajaco wyraznie to napisalam i nie zaczniesz mi znowu, razem z btd, przypisywac nie moich ambicji

Czepiam sie dwoch rzeczy - tonu Twoich wypowiedzi i robienia z tego spotkania zamknietej imprezy na innej, otwartej imprezie. I tyle.

A co do osobistych wycieczek:

Cita:
Nie rozumiem dlaczego akurat Ty masz być na tym spotkaniu. Czy jest to tylko chęć wiedzy co na nim będzie, czy moze szlak Cię trafia, ze nie będziesz wiedzieć i móc potem sobie na ten temat pogadać. To nie jest biesiada przy piwku tylko bardzo cieżka praca i bardzo dużo dobrej woli włąśnie Tych osób co chcą usiaść razem.
To nie będą też wybory najlepszego debeściaka na forum.
Jaaasne. Naprawde malo mnie znasz jesli uwazasz, ze zalezy mi na tytule "Najlepszego debeściaka" na forum, na ktorym praktycznie sie nie odzywam I bynajmniej szlag mnie nie trafia, ze mnie nie bedzie - patrz wyzej Jakby mnie szlag trafial, to pewnie bym juz z tej zlosci urodzila Bo dlaczego akurat ja mam nie uczestniczyc w tym spotkaniu to juz wiem - niestety nie darzysz mnie braterska miloscia, bo smiem miec inne zdanie niz Ty

Cita:
Po spotkaniu wszystko zostanie podane do publicznej wiadomości na WD w formie protokołu z zebrania, zostaną podane stanowiska stron itd.
Zobaczymy, zobaczymy...

Cita:
Jesli miał bym ochotę na klub Grzesia to juz dawno by on powstał pytanie tylko po co bo mnie nie jest on do niczego potrzebny.
A mialbys 100 wyznawcow??

Cita:
To czy kogoś lubię czy nie nie ma tutaj żadnego znaczenia bo jesli chodzi o sprawy ważne potrafię rozmawiać z każdym i wszystko inne odwiesić na wieszak.
Nie lubię wielu osób z forum i nie przeszkadza mi to z nimi normalnie rozmawiać, natomiast z Tobą sie nie da.
Co do tego czy jestes na bierząco to sama sobie odpowiedziałaś na swoje pytanie dlaczego Ciebie tam nie ma. Nie uważam plotkowania jako coś normalnego.
Cytowalam Twoje wczesniejsze wypowiedzi, ktore swiadcza o czyms zupelnie innym Ze mna ciezko Ci rozmawiac... No coz, czasami koncza sie argumenty, wiec mozna tylko rzucac prywata

Forum to nie rzeczywistość...
A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Editado por sssmok en 06-May-2009 a las 11:02 PM
sssmok no está en línea   Citar y responder
Anterior 06-May-2009, 11:14 PM   #3
wilczakrew
Senior Member

Predeterminado

Cita:
Sorki, ale caly czas robisz z siebie bohatera, bo to TY zalatwiasz Klub, a nie kto inny
Wiesz co nawet się Cieszę z ostatniego postu Małgosi i mam nadzieje, ze teraz ty zostaniesz wilczomenem.
Przyjedziesz na spotkanie bo i tak nikt nie zamknie Ci drzwi przed nosem i wprowadzisz sobie kogo tam bedziesz chciałą. Weź laptopa bo z pewnością dużo będzie do pisania.
Ja sobie z przyjemnością posiedze przy grilu i wypije piwko.

Oczywiście dokończe jego organizacje tak jak zaczołem bo tak wypada w stosunku przynajmnie do Tych co ich zaprosiłem.

Potem inni przejmą stery i zaczną kierować dziurawą łajbą po wiśle.

P.S.
Bo tak jak już napisałem ja dalej już nie mogę, ale mam świetny pomysł na własny fanklub i nawet zaczołem na jego temat rozmowy. Tam to dopiero będzie kolekcja znakomitości i wyłącznie na moje osobiste zaproszenie.

Editado por wilczakrew en 06-May-2009 a las 11:17 PM
Anterior 06-May-2009, 11:18 PM   #4
sssmok
Gorthan's WeReWoLf

Enviar un mensaje por Skype™ a sssmok Send Message via Gadu Gadu to sssmok
Predeterminado

Cita:
Cita:
Sorki, ale caly czas robisz z siebie bohatera, bo to TY zalatwiasz Klub, a nie kto inny
Wiesz co nawet się Cieszę z ostatniego postu Małgosi i mam nadzieje, ze teraz ty zostaniesz wilczomenem.
Przyjedziesz na spotkanie bo i tak nikt nie zamknie Ci drzwi przed nosem i wprowadzisz sobie kogo tam bedziesz chciałą. Weź laptopa bo z pewnością dużo będzie do pisania.
Ja sobie z przyjemnością posiedze przy grilu i wypije piwko.

Oczywiście dokończe jego organizacje tak jak zaczołem bo tak wypada w stosunku przynajmnie do Tych co ich zaprosiłem.

Potem inni przejmą stery i zaczną kierować dziurawą łajbą po wiśle.
Rozumiem, ze piszesz to na potwierdzenie moich slow?

No chyba, ze nie czytasz ze zrozumieniem.

Forum to nie rzeczywistość...
A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
sssmok no está en línea   Citar y responder
Anterior 06-May-2009, 11:25 PM   #5
wilczakrew
Senior Member

Predeterminado

Cita:
Rozumiem, ze piszesz to na potwierdzenie moich slow?

No chyba, ze nie czytasz ze zrozumieniem.
W zupełności je potwierdzam i sie z Tobą zgadzam.
Jestem bohaterem i nawet sobie pomnik wystawie oczywiście z wilkiem. No moze z dwoma aby było do pary. Zawsze możesz zrobić mi projekt.
Anterior 06-May-2009, 11:42 PM   #6
admin
Moderator

Predeterminado

Sadze, ze temat konczymy. Lista jest przygotowana. Sssmok nie chce, a nikogo innego chetnego nie widac. Wiec temat zostal wyczerpany...

O dzialalnosci (lub nie) w samy klubie prosze ponownie rozmawiac w temacie:
Klub Czechosłowackiego wilczaka w Polsce
admin no está en línea   Citar y responder
Responder

Reglas del foro