![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Herramientas | Estilo |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Cita:
Klub nie powstaje jako prywata ale jako wspólnosć i jednosć i do póki nie osiągniemy wspólnego stanowiska co do jego powstania to i tak nie mamy o czym rozmawiac. Nikt nie będzie przeprowadzał głosowania i wyborów, kogo zaprosimy do klubu bo on nie będzie czyjaś prywatą i w tym Cię rozczaruje bo Twoja własną też nie. Ja to co zaczołem prawie rok temu będe i tak ciągnoł dalej pomimo takich ataków i takich stwierdzeń bo nie warto rezygnować z czegoś ważnego dla czegoś tak nieważnego. Nie zrezygnowałem we wrzesniu i nie zrezygnuje teraz ale też i nie będe informował pewnych osób do momentu zakończenia sprawy finalnie i wejścia we właściwy tryb powoływania klubu. Na szczęście ja nie będe musiał w tym klubie głosować bo najpierw musiał bym zbojkotować cyba kilka kandydatów. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||||
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Cita:
![]() ![]() Druga sprawa. Wiesz o tym dobrze, ze NIE CHCE i NIGDY NIE CHCIALAM BYC w Zarzadzie jakiegokolwiek Klubu czy Stowarzyszenia Wilczakowego, bo po pierwsze nie mam na to wystarczajaco duzo czasu, a po drugie ochoty. Zglaszalam sie tylko do pomocy przy sprawach, na ktore mam czas i mozliwosci, ale zostaly one zapomniane, bo... Sam odpowiedziales juz kilka razy ![]() Nie chce byc w GI ani w zadnej innej organizacji czy grupie. Mam nadzieje, ze wystarczajaco wyraznie to napisalam i nie zaczniesz mi znowu, razem z btd, przypisywac nie moich ambicji ![]() Czepiam sie dwoch rzeczy - tonu Twoich wypowiedzi i robienia z tego spotkania zamknietej imprezy na innej, otwartej imprezie. I tyle. A co do osobistych wycieczek: Cita:
![]() ![]() ![]() ![]() Cita:
Cita:
Cita:
![]() ![]()
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Editado por sssmok en 06-May-2009 a las 11:02 PM |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Cita:
Przyjedziesz na spotkanie bo i tak nikt nie zamknie Ci drzwi przed nosem i wprowadzisz sobie kogo tam bedziesz chciałą. Weź laptopa bo z pewnością dużo będzie do pisania. Ja sobie z przyjemnością posiedze przy grilu i wypije piwko. Oczywiście dokończe jego organizacje tak jak zaczołem bo tak wypada w stosunku przynajmnie do Tych co ich zaprosiłem. Potem inni przejmą stery i zaczną kierować dziurawą łajbą po wiśle. P.S. Bo tak jak już napisałem ja dalej już nie mogę, ale mam świetny pomysł na własny fanklub i nawet zaczołem na jego temat rozmowy. Tam to dopiero będzie kolekcja znakomitości i wyłącznie na moje osobiste zaproszenie. Editado por wilczakrew en 06-May-2009 a las 11:17 PM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Cita:
![]() No chyba, ze nie czytasz ze zrozumieniem. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Cita:
Jestem bohaterem i nawet sobie pomnik wystawie oczywiście z wilkiem. No moze z dwoma aby było do pary. Zawsze możesz zrobić mi projekt. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Sadze, ze temat konczymy. Lista jest przygotowana. Sssmok nie chce, a nikogo innego chetnego nie widac. Wiec temat zostal wyczerpany...
O dzialalnosci (lub nie) w samy klubie prosze ponownie rozmawiac w temacie: Klub Czechosłowackiego wilczaka w Polsce |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|