Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Kluby CzW i prawo

Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-05-2009, 22:12   #1
wilczakrew
Senior Member

Quote:
Originally Posted by sssmok View Post
Nie chodzi o to, ze chce byc na liscie GI.
Chodzi o to, zeby spotkanie bylo dla wszystkich.
Chcialabym wiedziec co bedzie sie na nim dzialo.
Zreszta jak widac nie tylko ja, ale tez stado innych ludkow, ktorzy beda za drzwiami
Pierwsze plany byly na spotkanie na majowce - mialo byc ogolne.
Nie wiem czemu teraz ma byc zamkniete dla innych zainteresowanych poza wybranymi przez Grzesia.

Dlaczego chce na nim byc:
1/ Chce aktywnie uczestniczyc w wydarzeniach zwiazanych z rasa.
Nie zawsze moge i mam czas, ale staram sie - jesli sie da, to wole byc na biezaco. Nie lubie dowiadywac sie wszystkiego z plotek lub od osob trzecich. Nigdy nie ma sie wtedy pewnosci co jest prawdziwe, a co nie.

2/ Mam zamiar aktywnie hodowac. Poza tym studiowalam hodowle, a w rasie siedze juz z 10 lat, wiec mam troche pojecia na te tematy. Staram sie doradzac innym jak moge, ale nigdy nie powiem, ze jestem ekspertem - tak naprawde nikt nie jest
Mam nadzieje, ze Ci wystarczy, bo nie jestem zwolennikiem przechwalania sie na forach i wiecej wyciagac na WD nie bede.

To, ze nie mam jeszcze suki hodowlanej, miotu i Grzes mnie z jakichs powodow nie lubi, nie wyklucza mnie z grona osob zainteresowanych rozwojem rasy. Zwlaszcza jesli to ma byc Klub Rasy, a nie Klub Grzesia. Sorki, ale do tego sie sprowadzaja jego ostatnie wypowiedzi.

Przykro mi ale kilka pojęć zostało tutaj pomylonych.
Nie wiem z czego to wynika i co jest tego powodem ale nikt nie staje tutaj jako ważny, wazniejszy czy mniej ważny.

Spotkanie Grupy Inicjatywnej ma się nijak do powołania klubu. To jest zupełnie coś innego i bezpośrednio z nim nie zwiazane. Ci ludzie mają usiaść razem wypracować wspólne stanowisko i dac akceptacje dla takiego tworu.
Potem rozpoczyna się cała procedura, która trwa i trwa potem jest coś takiego jak zjazd wszystkich osób chętnych należeć do klubu, wybory zarządu itd.

Nie rozumiem dlaczego akurat Ty masz być na tym spotkaniu. Czy jest to tylko chęć wiedzy co na nim będzie, czy moze szlak Cię trafia, ze nie będziesz wiedzieć i móc potem sobie na ten temat pogadać. To nie jest biesiada przy piwku tylko bardzo cieżka praca i bardzo dużo dobrej woli włąśnie Tych osób co chcą usiaść razem.
To nie będą też wybory najlepszego debeściaka na forum.

Po spotkaniu wszystko zostanie podane do publicznej wiadomości na WD w formie protokołu z zebrania, zostaną podane stanowiska stron itd.

Zebranie majowe dotyczyło zupełnie innego tworu organizacyjnego i na dzień dzisiejszy zmieniła się zarówno forma jak i treść.

Jesli miał bym ochotę na klub Grzesia to juz dawno by on powstał pytanie tylko po co bo mnie nie jest on do niczego potrzebny.
To czy kogoś lubię czy nie nie ma tutaj żadnego znaczenia bo jesli chodzi o sprawy ważne potrafię rozmawiać z każdym i wszystko inne odwiesić na wieszak.
Nie lubię wielu osób z forum i nie przeszkadza mi to z nimi normalnie rozmawiać, natomiast z Tobą sie nie da.
Co do tego czy jestes na bierząco to sama sobie odpowiedziałaś na swoje pytanie dlaczego Ciebie tam nie ma. Nie uważam plotkowania jako coś normalnego.
wilczakrew jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules