Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Spotkania i podróże

Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 28-07-2009, 21:21   #1
wilczakrew
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Narvana View Post
Dokladnie, sama siedzialam w kuchni (moze nie pomoglam za wiele, bo kucharka ze mnie marna, ale checi byly) i wiem jak to wyglada.
Byles Grzesiek na spotkaniu w Poznej, a teraz gadasz takie bzdury.
w 100% popieram Gage w tym temacie.
Zero szacunku dla ludzi, ktorzy to wszystko przygotowali-dla Margo, Przemka i ich mamy.
Caly tydzien PRZED spotkaniem to TYLKO siedzenie w domu, robienie rzeczy o ktorych Ty pojecia chyba nawet nie miales.
To jest wlasnie zal.pl
Narwana mylisz się i nie mam nic do spotkania w Późnej i jestem pełen szacunku dla tych wszystkich ludzi , którzy wkładają masę pracy w przygotowanie tego spotkania.
Jednak nie jest to obóz szkoleniowy i nie moze zostać z min postawiony na tej samej lini. Odnosząc się do próżności niestety odniosłem się do wielu właścicieli, którzy przyjadą tam, tylko w określonym celu i to jest smutne bo tak w zasadzie to spotkanie nie ma nic wspólnego z tym co zakładała sobie Margo i inni zaczynająć robić te cykliczne spotkania. Zresztą nie jest to moja tylko opinia bo nawet chyba Pavel miał podobne odczucia po zeszłorocznym spotkaniu.
wilczakrew jest offline   Reply With Quote
Old 28-07-2009, 22:06   #2
Narvana
love and terror

Narvana's Avatar

Quote:
Originally Posted by wilczakrew View Post
Narwana
...
Quote:
Odnosząc się do próżności niestety odniosłem się do wielu właścicieli, którzy przyjadą tam, tylko w określonym celu i to jest smutne bo tak w zasadzie to spotkanie nie ma nic wspólnego z tym co zakładała sobie Margo i inni zaczynająć robić te cykliczne spotkania. Zresztą nie jest to moja tylko opinia bo nawet chyba Pavel miał podobne odczucia po zeszłorocznym spotkaniu.
Tzn? Jaki maja cel wlasciciele prozni? Jaki jest ich cel w przyjezdzie na spotkanie w Poznej?
To, ze sa cykliczne spotkania, takie jak Galicyjskie czy w Sulminie, to chyba dobrze?
Fajnie, ze nie trzeba czekac caly rok tylko na jedno spotkanie w Poznej, fajnie, ze mozna wyskoczyc jeszcze gdzies indziej. I watpie, zeby organizatorzy tych dwoch cyklicznych robili je tylko po to, bo "w Poznej jest zle" Prawde mowiac, chwala im za to, ze sie zabrali za organizowanie.

I o jakich dokladnie odczuciach piszesz?
I chyba mial takie Pavel (takie jak Ty, oczywiscie) czy na pewno?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules