Vai indietro   Wolfdog.org forum > Polski > Wystawy

Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać....

Rispondi

Strumenti della discussione Modalità di visualizzazione
Vecchio 11-15-2009, 10:12 PM   #1
wilczakrew
Senior Member

predefinito

Wyniki z wystawy podała Margo. Czambor miał brak wyniku tak samo jak inne psy. Wyniki zostały uzupełnione w dniu 13-11-2009r bez jakiegokolwiek potwierdzenia i zupełnie bezpodstawnie.
W wynikach sa tez inne błędy i nie jest to moja sprawa bo to nie moje psy. Osobą, która podała wyniki była na wystawie i nie miała prawa wpisać sobie w wynik z wystawy to co uznała sama za stosowne.
Proszę w takim razie o usunięcie wyniku Czambora do momentu ukazania się oficjalnych wyników na stronie poznańskiego oddziału lub zaakceptowania tego co napisałem już wcześniej.

Quote:
Originariamente inviata da wilczakrew Visualizza il messaggio
Małgosiu widzę, że uzupełniłaś wyniki Czambora z wystawy w Poznaniu i nie wiem skąd dostałaś takie wyniki, ale to właśnie świadczy o rzetelności bazy danych na WD.

Sędzia: Ewa Buk?ad (PL)Termin wystawy: 8/11/2009

Wyniki wystaw:

Autor: Margo
Lokata:Nazwa psa:Ocena:Tytuły:Psy:Klasa młodzieży:1.Loray z Peronówki doskonałaZwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior, M?odzie?owy Zwyci?zca Polski2.Gisotsu Crying Wolf doskonała 3.Ardal Conall Braterstwo wilczaków doskonała Klasa otwarta:1.Ilmarinen Girios dvasia doskonałaCWC, CACIB, Najlepszy Pies w Rasie, Zwyci?zca Polski2.Czambor z Vlčího dubu bardzo dobra Klasa championów:1.Eligo z Peronówki doskonałaCWC, res. CACIB2.Amber Wolf z Peronówki doskonała

Suki:Szczeniaki:1.Dacre Wilk z Polskiego dworu wybitnie obiecującaNajlepsze SzczenięKlasa młodzieży:1.Barina Dębowa sfora doskonałaZwycięzca Młodzieży, M?odzie?owy Zwyci?zca PolskiKlasa pośrednia:1.Kasdeya z Peronówki doskonałaCWC, res. CACIB2.Kala Radov dvor doskonała Klasa otwarta:1.Barsabel Wilk z Polskiego dworu doskonałaCWC2.Adane Jantarowa Wataha bardzo dobra Klasa championów:1.Juvart z Peronówki doskonałaCWC, CACIB, Najlepsza Suka w Rasie, Zwyci?zca Polski2.Ginger Dakmat doskonała 3.Jadiel z Peronówki doskonała Klasa weteranów:1.Jolly z Molu Es doskonałaZwycięzca Rasy (BOB), Najlepszy Weteran
Jesli Daiva jesteś tak bardzo zainteresowana kartą Czambora z wystawy poznańskiej to zapraszam do mnie na kawę i chętnie sobie ją omówimy.
Jeśli to dla Ciebie kłopot to zawsze możesz się zwrócić do ZKwP O/Poznań o wydanie jej duplikatu.
wilczakrew jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 11-15-2009, 10:15 PM   #2
wolfin
Moderator

L'avatar di wolfin

ubicazione: Where the wolf lives
Invia un messaggio tremite ICQ a wolfin Invia un messaggio tremite Skype a wolfin
predefinito

dziekuje za zaproszenie ale za daleko.
no to w takim razie TRZEBA usunac, bo taki kawalek "paperku tualetowego" bez info, bez daty, imia i opisu" niejest nic warty.
wyglada na to ze specialne spam robis.
Vecchio 11-15-2009, 10:55 PM   #3
wilczakrew
Senior Member

predefinito

Quote:
Originariamente inviata da wolfin Visualizza il messaggio
dziekuje za zaproszenie ale za daleko.
no to w takim razie TRZEBA usunac, bo taki kawalek "paperku tualetowego" bez info, bez daty, imia i opisu" niejest nic warty.
wyglada na to ze specialne spam robis.
Wybacz Daiva ale jeśli nie mam obowiązku podawania czy potwierdzania oceny psa to i nie mam obowiązku notarialnego jego prostowania.
Bardzo mnie interesuje skąd Wy macie takie potwierdzenie notarialne z potwierdzoną oceną bardzo dobrą Czambora.
Dla Ciebie do informacji większy kawałek papieru toaletowego.
Niestety to czego nie widać to już do obgadania przy kawie lub kopia z oddziału.

wilczakrew jest offline   Rispondi quotando
Rispondi

Strumenti della discussione
Modalità di visualizzazione