![]() |
![]() |
|
Googlemap ME | Registrazione | FAQ | Lista utenti | Calendario | Cerca | Messaggi odierni | Segna i forum come letti |
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]()
Wyniki z wystawy podała Margo. Czambor miał brak wyniku tak samo jak inne psy. Wyniki zostały uzupełnione w dniu 13-11-2009r bez jakiegokolwiek potwierdzenia i zupełnie bezpodstawnie.
W wynikach sa tez inne błędy i nie jest to moja sprawa bo to nie moje psy. Osobą, która podała wyniki była na wystawie i nie miała prawa wpisać sobie w wynik z wystawy to co uznała sama za stosowne. Proszę w takim razie o usunięcie wyniku Czambora do momentu ukazania się oficjalnych wyników na stronie poznańskiego oddziału lub zaakceptowania tego co napisałem już wcześniej. Quote:
Jeśli to dla Ciebie kłopot to zawsze możesz się zwrócić do ZKwP O/Poznań o wydanie jej duplikatu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
dziekuje za zaproszenie ale za daleko.
no to w takim razie TRZEBA usunac, bo taki kawalek "paperku tualetowego" bez info, bez daty, imia i opisu" niejest nic warty. wyglada na to ze specialne spam robis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Bardzo mnie interesuje skąd Wy macie takie potwierdzenie notarialne z potwierdzoną oceną bardzo dobrą Czambora. Dla Ciebie do informacji większy kawałek papieru toaletowego. Niestety to czego nie widać to już do obgadania przy kawie lub kopia z oddziału. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Strumenti della discussione | |
Modalità di visualizzazione | |
|
|