|
|
|
|||||||
| Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
|
Quote:
Inak tiez suhlasim s nazorom ze spoluzitie ma byt o rieseni problemov k obojstrannej spokojnosti a nie ze jeden sa vo vsetkom prisposobuje druhemu. Ked ma ma niekto rad tak toho psa musi akceptovat, je mojou sucastou aj ked si ho neberiem vsade. A budenie v noci? Najhorsie bolo ked si Freika zmyslela o tretej rano ze by si zazuzlala, a vytiahla si odniekial plastovu flasku, na mojej pvc podlahe to robilo desny randal. Nastastie ja ked spim tak spim a po par razoch som to uz filtrovala automaticky. Neviem ci mam furt len vzornych psov alebo je tom mojou schopnostou prespat bombardovanie, ale podla mojej skusenosti psiska v noci spia a nanajvys sa presuvaju medzi roznymi miestami na lezanie. Nocna nespavost s potrebou hryzenia sa prejavovala tak v troch mesiacoch, ale velmi rychlo presla ked nebola podporovana.
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Já mám čubu kotcovou, večer dostane žrát a pak chrní jak poleno. Chodím jí venčit pravidelně v půl šestý a když jsem jednou kvůli práci musela dřív, rozespale vylézala z boudy a koukala na mne jako že co tu chci, že ještě není čas a jestli jsem se třeba nezbláznila...
Ad přítel....můj bývalý chtěl psa, ale jedině pudla. Bydlel ve čtvrtém poschodí, výtah žádný, v bytě klasickej chlapskej bordel a spousta potenciálně sežratelných věcí. Nakonec jsem se na chlapa vybodla, počkala si na štěně po fajn mamce a mam čubu místo chlapa. Nikdo mi do toho nekecá, pes je na zahradě u domu a je klid. Nedovedu si představit, jak bych jí desetkrát denně nosila ty čtyři patra nahoru dolu, to bych měla nohy jak závodní slepice. A chlap zvyklej odmala na pudly by z čsv byl asi na větvi. Extrémní řešení, ale fungovalo to |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Member
|
Quote:
a mě přítele našel pes A rada Danieli je možná tvrdá, ale zase v budoucím čase se možná ukáže jako ta nejlepší. Nedovedu si představit, že bych Aryu furt hlídala, aby náhodou Milana doma nenaštvala. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
No jo, ale měnit snoubence a společně zařízený byt je těžký. Kor když mám dojem, že někdy přítel raději mluví se psem, než se mnou :-)) Šišlá na ni a vůbec je z ní odvázaný. První dny byly krušný, pes mu nedal pokoj, ale už je to lepší.
Včera jsem se naštvala a odešla hned několikrát akdyž jsem se vracela a pes kníkal, že by jako chtěl pustit, nepustila jsem, dokud aspon chvíli nemlčela. No a najedou tuhle noc byla zticha, ničím nemlátila a i ráno byla docela v pohodě, rozhodně tišší než kdy dřív...Jupí |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Tak to je super, blahopřeju .... i když ČV dokáže překvapit i po delší době.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
nestraš
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
To je všední realita ... Dakouš už je cca měsíc doma zticha a ani nic nezničil ... no a poslední tejden je pořád zticha, ale vrátil se k ohryzávání rohů dřevěných schůdků z Ikey. No a jednou za tejden či 14 dní si z police která je ve 170 cm sundá nějakýho plyšáka ... když přichází domů přítelkyně, tak je to většinou sob, no a když já ... bývá to prase :-) ... nevim jak to pozná
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|