![]() |
![]() |
|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
u nas to urcite levneji vyjde. Prokrmim tak plus,minus 500 kc.Mam ale fenu,ktere musim hlidat vahu,takze kdyby to byl zdravy samec,prozere urcite vic. Ale porad nejsem na cene za ultrapremiove granule. Jine bych ji nekupovala.Minuly tyden jsem byla v kureci masne a za 6 velkych hrebtu,kilo srdicek a kruti krk jsem dala 160 kc a jeste v mrazaku maso mam.Kupuju za stravenky,coz je vyhoda a stoji me to vlastne polovinu.Zeleninu a sem tam mlecne vyrobnky do toho nepocitam,to zahrnuju do lidskeho nakupu,ale ona mrkev,celer,cinske zeli nestoji moc.
tu mrkvovou smes jsem taky kdysi davala,maji v nabidce i biokonzervy,coz ja jako magor na jidlo pro cubu mozna na dovolenou poridim.Zacali prodavat i syrove maso,ale to vyjde opravdu draho,koupit to na mesic. Jak zminovala Anathema ty velkochovy,tak me se to taky moc nelibi,ale biozdroje nemam a blizsi kosile nez kabat. Chci mit psa krmeneho pokud mozno prirozenou stravou. Ono ty kurata jdou na porazku celkem mlada,takze vyhnana buhvicim zas tak nebudou. ATB jsou myslim i zakazana.Ale hezky to kazdopadne neni. pro nas lidi kupuju kdyz uz kure,tak BIO.Jednou za cas to financne ustojim,ale byt tim krmen pes,tak prijdu na buben. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]()
Tušíš špatně. Kuřata jdou na porážku v 5-6 týdnech.
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
[quote=mellorn;357752]u nas to urcite levneji vyjde. Prokrmim tak plus,minus 500 kc.Mam ale fenu,ktere musim hlidat vahu,takze kdyby to byl zdravy samec,prozere urcite vic. Ale porad nejsem na cene za ultrapremiove granule. Jine bych ji nekupovala.Minuly tyden jsem byla v kureci masne a za 6 velkych hrebtu,kilo srdicek a kruti krk jsem dala 160 kc a jeste v mrazaku maso mam.
No jo, když ona moje potvora má ráda hovězí přední s kostí, to se pak nesmim divit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Růstové stimulátory jsou ve všech třech směsích pro brojlery, jen v té poslední, která se krmí posledních 3-5 dní před porážkou je jich prý (!!) míň. Ale v dnešní době, kdy je humus ve všem, nejen v krmení pro zvířata, opravdu až zas tak nevěřím . Jako nevěřím, že to ve výkrmně vždycky vyjde tak, že jim BR2 (tedy ta předposlední směs) vyjde tak, aby se dokrmila 5 dní před porážkou.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
nalezla jsem web barfujeme.cz,kde je nabidka bio skeletu apod....doma to prozkoumam,mozna to nebude zase tak hrozne drahy jako pro lidi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Arimminum Kennel
|
![]()
Ja krmim 2x denne,krmna davka je okolo 600gr,ale mam feny dost tluste hlavne Andromedu ,ktere je 6 let.Kolik vy toho davate?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|