Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Žijeme s vlčákem...

Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků

Thread Tools Display Modes
Old 30-07-2011, 08:44   #37
Vaquita
Junior Member

Vaquita's Avatar

Send a message via Skype™ to Vaquita

tak majitel bytu vlastní celý dům, je to spíše menší dům o asi 10 bytech, nad námi mají sousedi dva ohaře, pod námi rodinka s dětma jorkšíra a ještě jsem potkala westíka. V domě bydlí samí mladší, chodící do práce (naštěstí :-) ) a rodinka s dětmi se stěhuje pryč v září, tak jsem zvědavá, kdo se nastěhuje místo nich. Jinak majitel se zvířaty problém nemá, ptala jsem se ho na to již při podpisu smlouvy, jelikož jsme v té době už měli kocoura, tak jsme taky museli vybírat byt podle toho, kde majiteli nevadí zvíře (což je občas problém). Takže z tohoto pohedu to mám zjištěné, je otázka, jestli to zvládnou sousedi :-). Snad jo a taky doufám, že se pak brzo už budeme stěhovat do vlastního.
chtěla bych i z toho důvodu štěně v létě, když skončím školu, abych štěně mohla naučit samostatnosti ještě před nástupem do práce. Budu s ním moct být déle doma a postupně ho na to zvykat, abych nedráždila zatím fajn sousedy...
Vaquita jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules