![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
To trzeba go izolować od Wonderfulii, bo jeszcze razem wpadną na plan - ucieczka ![]() Gaga, Ty się nie martw, Biesio lllluuuuubbbbiiiii szczeniaczki, będzie bardzo dobry wujcio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() A teraz - chwalić się proszę ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Bies byl dzisiaj niegrzecznym, miotającym się wilczakiem, we władzy testosteronu. Wygral w swojej klasie - bo byl jeden jedyny
![]() Najlepsze bylo, jak asystent sedziego pyta sie mnie, wchodzacej na ring: A co on taki ciemny? Ja mu na to, ze sie opalił na wakacjach ![]() opis b.dobry, kolejny CWC do kolekcji ![]() Za to sie pochwale sukcesikiem cudzego pieska, a co tam - wybiegalam najlepszego szczeniaka dla mojej znajomej - w stawce byly cztery leonbergery, okolo polroczne - to sa dopiero spokojne, delikatne miśki - do zaglaskania, mniam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Gratulujemy
![]() Asystent chyba od innych ras, bo taki dziwienie się świadczy o tym, że się wzorca nie czytało:P Dostaliśmy wieści o debiucie wnusia i rozpękliśmy się z dumy i radości, aż żałujemy, że nie udało się nam widzieć i kibicować osobiście (ale mamy usprawiedliwienie od weta). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Oj, nawet nie zaczynaj. Tragiczny był ten gość. Na moje oko były funkcjonariusz. Kiedy się odzywał, to tylko z pretensjami i tonem takim, jakby prowadził śledztwo. Ale wilczakowcy nie z tych, co sobie pozwalają na takie numery - koleszka zebrał na miejscu opierdol od kilku osób. Pan sędzia za to był miły.
![]() |
#9 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Gratulacje wszystkim!!(małym, dużym i tym co się opalali na wakacjach)
![]() Wonderka się rozszalała widzę ![]() ![]() A tymi wynikami wnuków, to pochwal się Gaga tak kompletniej i dokładniej co kto i jak, a nie tylko domysły i domysły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() My pośrednio doświadczyliśmy takiego zjawiska: sędzina (Czeszka!!!) w ringu finałowym patrzy na psa, patrzy, przygląda się i pyta "Przepraszam, czy to csv czy saarloos? Bo mnie się te rasy zawsze mylą..."
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|