![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Do jutra. My pewnie w takim razie też wcześniej (o 10) przyjedziemy - raz, że też musimy się z tłumem obstukać, dwa, że to trzecia wystawa - przydałoby się w końcu własną ringówkę kupić, żeby nie powtórzyło się zamieszanie z Białego, któregom autorem ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
VIP Member
|
![]()
P-O-W-O-D-Z-E-N-I-A !
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
To trzeba go izolować od Wonderfulii, bo jeszcze razem wpadną na plan - ucieczka ![]() Gaga, Ty się nie martw, Biesio lllluuuuubbbbiiiii szczeniaczki, będzie bardzo dobry wujcio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() A teraz - chwalić się proszę ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Bies byl dzisiaj niegrzecznym, miotającym się wilczakiem, we władzy testosteronu. Wygral w swojej klasie - bo byl jeden jedyny
![]() Najlepsze bylo, jak asystent sedziego pyta sie mnie, wchodzacej na ring: A co on taki ciemny? Ja mu na to, ze sie opalił na wakacjach ![]() opis b.dobry, kolejny CWC do kolekcji ![]() Za to sie pochwale sukcesikiem cudzego pieska, a co tam - wybiegalam najlepszego szczeniaka dla mojej znajomej - w stawce byly cztery leonbergery, okolo polroczne - to sa dopiero spokojne, delikatne miśki - do zaglaskania, mniam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
VIP Member
|
![]()
Gratulujemy
![]() Asystent chyba od innych ras, bo taki dziwienie się świadczy o tym, że się wzorca nie czytało:P Dostaliśmy wieści o debiucie wnusia i rozpękliśmy się z dumy i radości, aż żałujemy, że nie udało się nam widzieć i kibicować osobiście (ale mamy usprawiedliwienie od weta). |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]()
Oj, nawet nie zaczynaj. Tragiczny był ten gość. Na moje oko były funkcjonariusz. Kiedy się odzywał, to tylko z pretensjami i tonem takim, jakby prowadził śledztwo. Ale wilczakowcy nie z tych, co sobie pozwalają na takie numery - koleszka zebrał na miejscu opierdol od kilku osób. Pan sędzia za to był miły.
![]() |
#31 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Gratulacje wszystkim!!(małym, dużym i tym co się opalali na wakacjach)
![]() Wonderka się rozszalała widzę ![]() ![]() A tymi wynikami wnuków, to pochwal się Gaga tak kompletniej i dokładniej co kto i jak, a nie tylko domysły i domysły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() My pośrednio doświadczyliśmy takiego zjawiska: sędzina (Czeszka!!!) w ringu finałowym patrzy na psa, patrzy, przygląda się i pyta "Przepraszam, czy to csv czy saarloos? Bo mnie się te rasy zawsze mylą..."
![]() |
#32 |
Junior Member
|
![]()
Witam! Dziękujemy za spotkanie
![]() ![]() I dla porządku, jak zawsze, wpisuję cytując: "duzy, silny, b. dob. typ i wyraz dob. głowwa mocny prosty grzbiet dob. ułożony zad. dob. kąt. kończyn. przed. i b. dob. tylnych silna przestrzenna akcja" tak, jak Biesu, Wandal biegał sam - rozgladał się za to za każdym ogonem - ocena doskonała i CWC Do miłego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
VIP Member
|
![]()
Z takim poczuciem własnej wartości, zdobytym podczas zbiorowych adoracji przez grupę chłopaków, to dziwi nic
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Senior Member
|
![]()
Ja do asystenta mam zupełnie inaczej - dzisiaj było moje drugie spotkanie z nim i uważam, że w stosunku do mnie był super. Podpowiadał mi jak Wonderę ustawić, co robić, czego nie. Poza tym sympatyczny bardzo był. U mnie człowiek jest bardzo na plus
![]() A Sukullusa coś faktycznie się rozszalała ... ![]() Gaga, a co z Cheyem? cóż to za laurka weterynaryjna?????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
'Wilk z baśni' :)
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() Mysle, ze nie jest taki zly, moze tylko troche niezreczny, ale pewnie dlatego, ze chce rozladowac napiecie, chociaz mu czasem nie wychodzi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
VIP Member
|
![]()
Dojrzała kobieta i teraz rozsiewa z wdziękiem swój czar (w przeciwieństwie do rozsiewanej /bez wdzięku/ zajebistości przez nasze samce)
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Bidak ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
A ja, po wczorajszym dniu intensywnej, wymuszonej gimnastyki izometrycznej leczę zakwasy ![]() Ale nicto, od pazdziernika wracamy do szkoly, tym razem dla droslych psow. Nie dam sobą pomiatać na drugim koncu smyczy, nawet jesli sie to da wytlumaczyc hustawka hormonalną ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |