Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Různé

Různé Vše o československých vlčácích...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-11-2011, 11:39   #1
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

Marianka.W's Avatar

Quote:
Originally Posted by Romana View Post
A články nefungují už rok, informace o výstavách se zastavily někde kolem července a to jsou ještě převážně zahraniční výstavy, u nás se jich už taky pár konalo od té doby...
To nejspíš souvisí s útokem na stránky, o kterém psal Pavel v tématu "Změna". Mně tady taky některé informace chybí, například seznam chovatelských stanic. To všechno by se ale mělo vrátit, tak jen trpělivost...

Co se článků týče, tak je pravda, že byly nějakou dobu dost neaktuální, ale to přikládám tomu, že nikdo nic nového nenapsal. Nevím.
Old 09-11-2011, 12:35   #2
Janiz
Junior Member

Janiz's Avatar

Quote:
Pavel : Nesouhlasím. Ze své zkušenosti vím, že KCHČSV je ještě poměrně klidný klub. Jsou kluby, kde jsou na denním pořádku soudí spory, vylučování členů apod. Navíc tohle není klubový server, takže nelze dost dobře srovnávat.
Ale já neřekla ani slovo o klubu! přečti si to ještě jednou.. myslela jsem diskuzní fora jiných plemen, ne nutně na klubových stránkách!
Btw čtu si občas francouzský a anglický wolfdog, tam se diskutuje podstatně čileji než u nás to je fakt.
Janiz jest offline   Reply With Quote
Old 09-11-2011, 12:37   #3
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by Janiz View Post
Ale já neřekla ani slovo o klubu! přečti si to ještě jednou.. myslela jsem diskuzní fora jiných plemen, ne nutně na klubových stránkách!
Jestli to nebude právě tím, že na jiných klubových stránkách jsou diskuzí fóra a tak klubové věci se vyřeší tam. KCHČSV diskuzní fórum na stránkách nemá, tak logicky lidé vše řeší tady
Pavel jest offline   Reply With Quote
Old 09-11-2011, 12:45   #4
Janiz
Junior Member

Janiz's Avatar

Jako Pavle promiň, ale jestli ona to nebude utkvělá představa, ty jiný kluby! Znova opakuju že já o klubech nemluvila, ani o našem, ani o jiným, tak to tak ber. Ono internetový diskuze k plemeni nejsou vedený jen na klubových stránkách, třeba jako tadle tam neni! dál nemá myslim cenu to řešit.
Janiz jest offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules