Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Různé

Různé Vše o československých vlčácích...

Thread Tools Display Modes
Old 08-11-2011, 19:50   #3
Lemmy
Junior Member

Lemmy's Avatar

Proti hlouposti a lidské blbosti se jen těžko bojuje, ale Romana mě postrčila k tomu, abych vyjádřil i já svůj názor.

Tohle fórum poslední dobou má hodnotu rok starého potrhaného bulvárního plátku. Jsem příznivcem a vášnivým stoupencem skupiny chovatelů československých vlčáků. Chci naší Zefi vychovat tak, abychom se za ní nestyděli, ba naopak, aby dělala dobré jméno plemeni a všem chovatelům těchto nádherných psů. Nechte si prosím svoje impertinence a invektivy. Nás nové a poctivé chovatele to nezajímá. Nechci se stydět za to, že patřím ke skupině chovatelů ČsV. Moji známí , kteří měli možnost nahlédnout k těmto diskuzím, jen nevěřícně kroutí hlavou. V případě, že někdo má připomínku ke komukoli, ať to řekne otevřeně a přímo člověku, kterého se to týká. V jiném případě, ať mlčí navždy. Opravdu mě nezajímá informace, že jedna paní říkala cosi o jedné paní jednomu pánovi. Nechte si prosím takové hloupé informace pro sebe.

Osobně si vážím všech, kteří se poctivě a svědomitě věnují svému psovi a snaží se o dlouhodobou kvalitu a rozvoj plemene. Je mi osobně úplně jedno z jaké chovatelské stanice pes je a s kým se ten člověk baví. Nesmírně si vážím lidí, kteří se 25 let věnují rozvoji plemene a odchovali desítky psů. Všem bych přál chovatelku, jako máme my. Zodpovědnou, svědomitou, nápomocnou a poctivou. A všem, kteří Moniku neznají, mohu s čistým svědomým říct, že jsem nikdy neslyšel od Moniky pomluvu jiných lidí a lživé informace. Smekám klobouk před tím jaké má psi, co pro ně dělá a jak je dokáže vychovat.

Tomáš & Zefi

Posting Rules