Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > _Administracja

_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi....

Thread Tools Display Modes
Old 13-03-2012, 02:45   #11
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by Rybka View Post
Margo- zostało zadane jedno, proste pytanie. Kilka razy przez kilka osób.
Kto i na jakiej podstawie wpisuje znaczki przy imionach psów w bazie?
Doczytałam, że to oznacza, że "pies jest na dywaniku".
Rybka, zadalam pytanie na administracji i czekam na odpowiedz ktorej nie ma. Jak bedzie to zaraz dam - nie mam zamiaru nic wymyslac na poczekaniu.
Mnie tez interesuje dlaczego wlascicielem moich nowych szczeniat jest jakis Ondrej.

Quote:
Originally Posted by CDaniela View Post
Nikdy NIKDY!!!! jsem nenapsala, že psi z Čech jsou bez vad. Mě jen vadí, že pokud tady na foru a nyní i na facebooku kritizujete psy a ukazujete jejich vady, jsou to VŽDY psi z Čech!
Nie Danielo. Wlasnie na facebooku praktycznie NIGDY nie krytykuje Czeskich psow. Tam dyskusja dotyczy w zasadzie WYLACZNIE na temat mieszancow z Francji.
Problem w tym, ze jedyne na co zwracasz (zwracacie) uwage to to co dotyczy JEDYNIE Was. Przestan wreszcie sluchac gadania Hanki, a zacznij prosze dokladniej czytac to co pisze, a nie jedynie wyrywki zaczynajace sie na CZ... Sama zobaczysz jak bardzo prawda rozmija sie z tym co piszesz.

Quote:
Originally Posted by Gaga View Post
Tymczasem czekam na odpowiedź czy masz jakiekolwiek podstawy (dokumenty), które pozwalają Ci szykanować psy i hodowców w postaci oznaczeń sugerujących, że nie są (psy, nie hodowcy) czystymi wilczakami. Nie ploty spod magla typu "ktoś stoi przy ringu i chwali się...". FAKTY, DOKUMENTY....
Masz?
Nie Gaga. To ja oczekuje na FAKTY i DOKUMENTY, bo mam serdecznie dosyc wciskania mi, ze to ja poustawialam te ? i !. Masz na to dowody? Bo ja mam po dziurki w nosie tej nagoneczki, ktora jakims dziwnym trafem zaczela sie zaraz po tym jak Shaluka wrocila z krycia od Hanki. TEJ Hanki, ktora dokladnie ta sama plote przyniosla do Czech od swojego kolegi Franka - hodowcy mieszancow (i osoby odpowiedzialnej za falszowanie rodowodow) we Francji, ktory z oczywistego powodu dazy mnie czysta nieskalana nienawiscia. Tyle, ze akurat on nie pisal, ze Margo jest adminem. To klamstwo dodala sama Hanka. A teraz widze, ze przywedrowalo z Agnieszka do Polski i rzadzi na forum dzieki jej adwokatowi, czyli Tobie.

Z administrowania Wolfdoga zrezygnowalam wlasnie dlatego, ze mialam dosyc bycia czescia tych prywantych wojenek. Po dziurki w nosie mialam tego gadania, ktore wracalo jak bumerang; gdy w momencie, gdy nie bylo ZADNYCH argumentow zaczynano czepiac sie moderowania bazy... Mialam po dziurki w nosie tych handlarzy, ktorzy przez pol roku nie byli w stanie wyslac imion psow, ale potrafili robic mega afery, gdy ich oglosznie o kolejnym miocie nie pojawialo sie w 24h. Tego calego uzerania sie, proszenia o dane i zbieranie ciegow, ze sie "falszuje dane", gdy hodowca nie byl w stanie poprawnie napisac imion swoich szczeniat. Mialam dosyc jadu wylewanego przez hodowcow, ze pozwalamy publikowac fotki przeslane przez wlascicieli, bo te stonowia "antyreklamy" ich hodowli. Gadania o kradziezy fotek, gdy zdjecia rodzicow wysylal wlasciciel, a awanture robil NAM hodowca.
Zrezygnowalam i nie zaluje. I ponownie mnie w to cale bagno nie wciagniesz!

A sprawa oznaczen. "MOICH" oznaczen. Oczywiscie moglabym przypisac sobie wszystkie te zaslugi. Ze to na namowa Margo Czeski i Slowacki klub opracowuje projekt walki z krzyzowkami. Ze za sprawa namow Margo i jej walki z konkurencja projekt badan DNA przygotowuja Wlochy. Oczywiscie to takze za sprawa Margo Niemcy badaja mozliwosc zrobienia z nazwy CsW trademarku. Fantastyczne to uczucie moc decydowac, ktory pies jest wilczakiem, ktory nie. ALE... koniec bajek. Wracamuy na ziemie!
Wybacz ale Twoje proby przekonania kogokolwiek, ze "Margo rzadzi wilczakowym swiatem i nawet kluby graja tak jak ona im zagra", to za duza skala nawet ja na teorie spiskowa. I szyta nicmi, ktore nie trzymaja sie kupy.

Zdaje sobie sprawe, ze Ty doskonale i najlepiej wiesz jak jest. I zadne fakty Ciebie przekonac nie moga. I Twoje zdanie nie ma kompletnie nic wspolnego z rzeczywistoscia, ale jest takie, jakie sobie zyczysz, aby bylo...
Ale moze jednak warto by bylo zobaczyc, ze tu nie o Margo chodzi, ale o rzeczy, ktore tocza sie na roznych plaszczyznach i w roznych krajach. Moze warto choc na chwile odrzucic teorie spiskowe i zobaczyc co tak na prawde sie w swiecie wilczakowym dzieje... Zostawic na chwile to wlasne podworeczko...
Wtedy widac, ze "Margo" jest jedyne wymowka. Proba odwrocenia uwagi od tego co jest robione. Histeryczna reakcja na to co nadchodzi - niejeden kretacz trzesie portkami i szuka wymowek, bo coraz blizej jest czas, gdy mimo tego, ze jakas plaga dotyka mieszance, ktore maja byc badanie: masowo umieraja, uciekaja, znikaja... Mimo tego, ze podejrzani hodowcy nie pozwalaja na pobieranie probek krwi nawet wlascicielom swoich szczeniat to stanie sie mozliwe wykazanie ich przekretow.
Nie Gago, nie Shaluko - to nie Margo to robi i nie Margo za tym stoi.
Choc Margo szczerze temu wszystkiemu kibicuje!

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules