|
|
|
|||||||
| Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
love and terror
|
Cieszymy sie, ze Hera ma nowego kolege...
Zygzak jest swietny. Odwazny I jest milak jak Chey. Kiedy mialam go na zawodach, czekalam na swoja kolej, maly rozpaczliwie szczekal, piszczal, miauczal Swietny jest |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Distinguished Member
|
Powstało pewne niedopowiedzenie- oczywiście charakter to podstawa i nawet najpiękniejszy pies może być, nieładnie mówiąc, niczym w porównaniu z psem, który nie ma za grosz urody, ale cudowną osobowość; ale gdy fajny charakter idzie w parze z urodą.... (mi się podobają duże psy), no to ekstra
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Fotki z Późnej
![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VIP Member
|
Ooooopadla mi szczeka... alez on sie zmienil !!!
Na tych zdjeciach wyglada jak Chey ! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Tmave Zlo
|
Pozdrawiamy Anetę i Rodzinę, w którą szerokimi zakosami wkroczył mały zbój. Jeśli prawdą jest, że jacy właściciele, taki pies, zygzaki Zygzaga niedługo się wyprostują
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Stało się dziadek jest nieugięty i już mieszkamy gdzie indziej teraz psiaki mają prawie 1 hektar pola więc mamy jeszcze lepsze warunki Niema Tego złego co by na dobre nie wyszło Jest tylko wada nie mam dostępu do internetu ale sie to zmieni. Zygzak i Hera dogadują sie super na razie nie narzekamy Z malucha teraz gdy się ośmielił jest super przytulas tylko patrzy kiedy się przytulić, polizać pana i reaguje już na imię może za miesiąc prześle foty jak będziemy mieć neta
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
VIP Member
|
No i prosze: eksmisja z powodu wilczaków ;/
Aneta, na poczatku wrzesnia w Bielsku-Białej będzie szaleć porzadny internet radiowy ( eksperyment:P) , moze jego zasieg i mozliwosci dotra tez do Was? W koncu to niedaleko |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
A oto 'morderca' w pelnej okazalosci
|
|